.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Με περίσσευμα αυτοπεποίθησης και ευθείες απαντήσεις ο Άρης Βασιλόπουλος στη συνέντευξη τύπου!



Πραγματοποιήθηκε χτες η πρώτη συνέντευξη τύπου, υποψήφιου Δημάρχου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ο Άρης Βασιλόπουλος μετά την πρόταση για δημόσια «μονομαχία» με «ανακριτές» τους τοπικούς δημοσιογράφους, η οποία συνάντησε την άρνηση του Λύσσανδρου Γεωργαμλή, προχώρησε σε συνέντευξη τύπου. 

Και τα δύο συμβαίνουν πρώτη φορά στην πόλη, είτε ως πρόταση, είτε ως γεγονός. Η τόλμη χρεώνεται ασφαλώς στις επιτυχίες και την αυτοπεποίθηση που εμφανίζει ο Άρης Βασιλόπουλος και η «Δύναμη Πολιτών». Τους αξίζουν συγχαρητήρια!

Αρχικά ο Άρης Βασιλόπουλος έκανε μια παρουσίαση των θέσεων του συνδυασμού του, στις παρακάτω έξη ενότητες:
  1. Τοπική Αυτοδιοίκηση
  2. Κοινωνική Πολιτική
  3. Εκπαίδευση
  4. Περιβάλλον
  5. Πολιτισμός και
  6. Γήπεδο ΑΕΚ
Τόνισε ιδιαίτερα ότι σε καμιά περίπτωση το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, δεν είναι το μοναδικό που απασχολεί την πόλη. Αντίθετα πιστεύει πως κριτήριο για την επιλογή, πρέπει να είναι το σύνολο των θεμάτων και των λύσεων που προτείνουν οι συνδυασμοί που μετέχουν στο β΄ γύρο. 

Αναφέρθηκε στην άρνηση του Λύσσανδρου Γεωργαμλή και της «Ένωσης Δημοτών» να συμμετέχουν στη δημόσια «μονομαχία», και στην ανάγκη να φτάσουμε στην κάλπη με ομαλότητα. 

Γνωστοποίησε αυτά που γνωρίζει όλη η πόλη, δηλαδή ότι ο ίδιος και στελέχη του συνδυασμού του δέχονται απειλές! Είπε πως το διακύβευμα σε αυτές τις εκλογές, είναι αν θα υπάρξει αξιοκρατία, διαφάνεια και κοινωνικός έλεγχος, ή θα έχουμε διαπλοκή, διαφθορά, μίζες, ρουσφέτια…

Μίλησε για το χρέος του Δήμου, που δημιουργεί ενδεχόμενο να βρεθεί υπό εποπτεία. Επισήμανε ότι με αφορμή τις εκλογές, έχουμε το φαινόμενο της αναρρίχησης επισκεπτών και απόντων από την πόλη και τα προβλήματα της. Υπαινιχτικά ρώτησε, γιατί έχουν τέτοια πρεμούρα, ποιος θα εκλεγεί Δήμαρχος;

Στη συνέχεια απαντώντας στις ερωτήσεις, διάψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει περίπτωση ο πρώην Δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας κ. Παπαμικρούλης να αναλάβει Γενικός Γραμματέας του Δήμου. Επίσης είπε πως η συνάντηση με τον κ. Γρετζελιά σε καφέ, ήταν τυχαία, ολιγόλεπτη και καμιά σχέση δεν είχε με τις εκλογές ή τη συνέχεια στο Δήμο.

Σε άλλη ερώτηση που τέθηκε, απάντησε πως ναι η διαφθορά αφορά το συνδυασμό Γεωργαμλή. λόγω του προηγούμενου επικεφαλής, δηλαδή του Χάρη Τομπούλογλου. Τον τελευταίο μάλιστα τον χαρακτήρισε σκιώδη αρχηγό του συνδυασμού! Ταυτόχρονα κάλεσε τον κ. Γεωργαμλή να απαντήσει αν υποστηρίζει το κείμενο που είχαν υπογράψει σαν Δημοτικοί Σύμβουλοι, όταν εκείνος είχε συλληφθεί και με το οποίο «αθώωναν» το Χ. Τομπούλογλου.

Για μια σειρά δράσεων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του, απάντησε πως οι περισσότερες δεν έχουν κόστος, και πάντως σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, αυτό δε θα υπερβαίνει τις 400.000 ευρώ.

Σε άλλες ερωτήσεις είπε πως εκτός από το Χ. Τομπούλογου, πίσω από την υποψηφιότητα Γεωργαμλή κρύβονται επιχειρηματικά συμφέροντα. Πως σε περίπτωση εκλογής του, ο Δήμος θα υπερασπιστεί το δημοτικό άλσος που είναι περιουσία του Δήμου, και για το λόγο αυτό θα αξιοποιήσει τη Νομική και την Τεχνική Υπηρεσία. Επίσης θα προσπαθήσει για να φτάσει στην πόλη μας γραμμή του Μετρό.

Όποιος θα ήθελε να παρακολουθήσει  όλη τη συνέντευξη τύπου μπορεί στην «Αλήθεια» που υπάρχει σε βίντεο πατώντας εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου