.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Όπου υπάρχουν... υποδομές, υπάρχει και φουγάρο...

"  Ο «Κόκος» πήρε εκ νέου το λόγο τονίζοντας πως ένα από τα έργα που είναι στα υπόψιν είναι η δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου σε μία από τις μεγάλες εκτάσεις που υπάρχουν στην περιοχή, προκειμένου να ευνοηθούν όλα τα τοπικά σωματεία και φυσικά και η ΑΕΚ. "



«Επιστροφή για την ΑΕΚ και δημιουργία υποδομών στην πόλη»

Λύσανδρος Γεωργαμλής και Θωμάς Μαύρος παρέθεσαν γεύμα στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να μιλήσουν για την υποψηφιότητα των δύο στις επερχόμενες εκλογές στην περιοχή.

Πρόκειται για δύο προσωπικότητες ...κάτι παραπάνω από γνωστές στο χώρο της ΑΕΚ. Συνεπώς και στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρά το γεγονός ότι μόνο ο Λύσανδρος Γεωργαμλής είναι κάτοικος της περιοχής. Η μακρόχρονη παρουσία του Θωμά Μαύρου στην πόλη, ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, καθιστά τη Φιλαδέλφεια ως δεύτερο σπίτι του και το ενδιαφέρον για αυτή είναι κάτι παραπάνω από εύλογο.

Γεωργαμλής και Μαύρος παρέθεσαν γεύμα στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ, στο εστιατόριο που διατηρεί ο πρώτος στη Νέα Φιλαδέλφεια, μιλώντας για την υποψηφιότητά τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο «Κόκος» κατεβαίνει για υποψήφιος Δήμαρχος και ο Θωμάς για δημοτικός σύμβουλος.
«Δεν θα μπορούσα ποτέ, εκ πεποιθήσεως να τεθώ απέναντι στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Ακόμα και στο σχέδιο Γρανίτσα είχα ψηφίσει υπέρ, άσχετα αν ήταν ...ωραίο ή όχι. Η ΑΕΚ ανήκει εδώ, είναι ταυτισμένη με τη Νέα Φιλαδέλφεια. Φυσικά η επιστροφή της ομάδας θα είναι κάτι παραπάνω από καλή και για την πόλη. Ήδη έχει ζωντανέψει η αγορά, ανοίγουν μαγαζιά και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε όπου χρειαστεί προκειμένου να βοηθήσουμε τον Σύλλογο να κάνει τη μεγάλη επιστροφή που περιμένουμε άπαντες» ήταν τα λόγια του Λύσανδρου Γεωργαμλή.
Από την άλλη, ο Θωμάς Μαύρος, αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση της Νέας Φιλαδέλφειας, παρά το γεγονός ότι ζει αρκετά μακριά από αυτή: «Δεν μπορούσα να μη συμμετέχω με τον Κόκο, που είναι ένα εξαιρετικό παιδί, το οποίο έχω ξεχωρίσει από τη στιγμή που παίζαμε ποδόσφαιρο. Εννοείται ότι θα βοηθήσουμε σε ότι χρειαστεί στην επιστροφή της ΑΕΚ στην πόλη, ωστόσο έχουμε στο μυαλό μας και άλλα πράγματα».

Ο «Κόκος» πήρε εκ νέου το λόγο τονίζοντας πως ένα από τα έργα που είναι στα υπόψιν είναι η δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου σε μία από τις μεγάλες εκτάσεις που υπάρχουν στην περιοχή, προκειμένου να ευνοηθούν όλα τα τοπικά σωματεία και φυσικά και η ΑΕΚ.
Το «παρών» στο γεύμα έδωσαν και οι Ατματσίδης, Σιμιγδαλάς, Σταθόπουλος.

πηγή:  aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου