.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Μεγάλη νίκη του Κινήματος Δεν Πληρώνω. Επανασύνδεση ρεύματος σε ινσουλινοεξαρτώμενο και ΑΜΕΑ συνάνθρωπό μας με έγκυο γυναίκα, μετά από δυναμική παρέμβαση στη ΔΕΗ Πειραιά.

Νέα μεγάλη νίκη του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Σήμερα (06-05-14) το πρωί, αντιπροσωπεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω μετέβη μαζί με τον Μιχάλη στη ΔΕΗ Πειραιά. Ο Μιχάλης μας είχε καλέσει χθες εσπευσμένα σε βοήθεια, καθώς η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα, παρότι ο ίδιος πάσχει από Διαβήτη τύπου 1 (χρήζει λήψη ινσουλίνης), είναι ΑΜΕΑ και η γυναίκα του είναι έγκυος στον τρίτο μήνα.
Οι συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω κινητοποιήθηκαν άμεσα, παρεμβαίνοντας σήμερα στη ΔΕΗ Πειραιά στα Καμίνια. Μετά από πολύωρες προσπάθειες των συναγωνιστών και την αρωγή κάποιων ευαισθητοποιημένων εργαζομένων της ΔΕΗ, καταφέραμε να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη. Η ηλεκτροδότηση στο σπίτι του Μιχάλη αποκαταστάθηκε και επιτεύχθηκε ευνοϊκός διακανονισμός των οφειλομένων. Μετά από την καθοριστική και άμεση παρέμβασή μας, η ζωή του Μιχάλη έπαψε να βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και το χαμόγελο επανήλθε στο πρόσωπο αυτού και της οικογένειάς του.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω είναι εδώ και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να μάχεται με όλες του τις δυνάμεις, μέχρι ο ελληνικός λαός να κερδίσει πίσω την χαμένη του αξιοπρέπεια.
(θα ακολουθήσει αργότερα και ανάρτηση βίντεο από τη σημερινή δράση στη ΔΕΗ Πειραιά)
Κίνημα Δεν Πληρώνω
kinimadenplirono.gr
kinimadenplirononet@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου