.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Σημεία της Παιδικής χαράς του άλσους, που έχουν αφαιρεθεί τα όργανα!



Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, θα δείτε τα εμφανή σημάδια από την αφαίρεση των οργάνων της Παιδικής χαράς του άλσους. Έχουν παρατήσει μπάζα, ακόμη και μια μεγάλη τρύπα! Σε μια περίπτωση αφήσανε πίσω και τον προστατευτικό τάπητα. 


Στο μεταξύ έχουν συρρικνώσει αποφασιστικά το χώρο που κάλυπτε η Παιδική χαρά, περιορίζοντας τον χαμηλά προς το κτίριο του ΠΠΙΕΔ. Το ότι ξηλώνονται σταδιακά και «σκουπίζονται» από όργανα ολόκληρες περιοχές, δείχνει ότι εκτός των άλλων πρόθεση είναι η πλήρης εξαφάνιση της! 

Προφανώς όλα αυτά δε γίνονται τυχαία, και προφανώς σχετίζονται με την παραχώρηση μερικών στρεμμάτων του άλσους στην ΑΕΚ. Δε θέλουν να υπάρξουν αντιδράσεις από γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους εκεί για να παίζουν. 

Δυστυχώς κανείς δε λέει κουβέντα καθώς όλοι εκτιμούν ότι η απερχόμενη Δήμαρχος μένει εκτός β΄ γύρου και δε θέλουν να πικράνουν τους ψηφοφόρους της. 

Υπάρχουν σοβαρά ζητήματα όμως καθώς πρέπει να αναζητηθεί που έχουν πάει  τα όργανα. Μέχρι να βρεθούν όλες… οι εκδοχές είναι ανοιχτές! Πρόκειται για δημοτική περιουσία και δεν επιτρέπεται κανείς να ενεργεί σε βάρος των πολιτών και πολύ περισσότερο των μικρών παιδιών. 

Χρήσιμο θα ήταν να ακούσουμε από τους υποψήφιους Δημάρχους, αν σκοπεύουν τουλάχιστον να αποκαταστήσουν τη ζημιά, διατηρώντας ζωντανή την Παιδική χαρά.

Πρέπει να πω, όλοι οι παλιοί Φιλαδελφειώτες θα θυμούνται, από τότε που θυμάμαι τη ζωή μου, η Παιδική χαρά ήταν εκεί, κι εκεί μας πήγαιναν οι γονείς μας να παίζουμε! Δεν είναι δυνατό περαστικοί από το Δήμο να ανατρέπουν δεδομένα δεκαετιών, για να μπουκάρουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα που επιδιώκουν να τσιμεντοποιήσουν το χώρο με σκοπό το οικονομικό όφελος…

Τα όργανα που έχουν αφαιρεθεί από το άλσος είναι καταφανώς περισσότερα από εκείνα που βρίσκονται στην Παιδική χαρά του Κάτω Κουκλακίου, όπως μπορείτε να δείτε στην πρώτη εικόνα.

Αναρτήσεις που μπορεί να σχετίζονται με αυτή μπορείτε να δείτε εδώ κι εδώ

Η Παιδική χαρά του Κάτω Κουκλακίου στις 4-5-2014












































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου