.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Που να βρεθούν 2.200 ευρώ για το σκάκι της ΑΕΚ...

Το ρεπορτάζ που ακολουθεί είναι από το ethnos.gr και από την κατηγορία ειδήσεων "ΚΟΙΝΩΝΙΑ". 

Το αναδημοσιεύω για να μη νομίζει κανείς πως δεν υφίστανται τα δεινά της κρίσης οι καπιταλιστές, και να κατανοήσουμε πόσο κοινά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε...  Επίσης για να καταλάβουν επιτέλους τα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ, όπως το σκάκι που ζητάει 2.200 ευρώ για να μην εξαφανιστεί, ότι αυτά είναι υπερβολές και το "αφεντικό" δε διαθέτει λεφτά για σπατάλες...

Ολες οι 'φυλές' των Ποσειδωνίων

ΤΑ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Η κορυφαία ναυτιλιακή διοργάνωση της χώρας κέρδισε φέτος τις εντυπώσεις του επιχειρηματικού χώρου όχι μόνο για την υψηλή ποιότητα της έκθεσης, η οποία φιλοξενήθηκε στο Metropolitan Expo, τη σπουδαιότητα των εκθετών και τα ηχηρά ονόματα που την επισκέφτηκαν, αλλά και για τις υψηλών προδιαγραφών εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν κατά τη διάρκειά της.


Η «βασίλισσα της ντίσκο» Γκλόρια Γκέινορ και ο Αντώνης Ρέμος στο πάρτι που διοργάνωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η εταιρεία του Capital Maritime στο Island.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από μία εβδομάδα ο κόλπος της Βουλιαγμένης θύμιζε Μόντε Κάρλο και ήταν γεμάτος από εντυπωσιακές θαλαμηγούς και σκάφη που επισκέφτηκαν τη χώρα μας ειδικά για τα Ποσειδώνια.

Επίσημα, η διοργάνωση ξεκίνησε τη Δευτέρα 2 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, παρ' όλα αυτά οι δεξιώσεις τις οποίες παρέθεσαν εφοπλιστές, εταιρείες που σχετίζονται με τη ναυτιλία, τράπεζες, ναυλομεσίτες, νηογνώμονες κ.λπ. είχαν ξεκινήσει ήδη 5 με 6 ημέρες νωρίτερα.
Αν και ο συναγωνισμός ήταν δυνατός οι δεξιώσεις και τα πάρτι του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Island, του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Balux και του Πάρι Κασιδόκωστα στα γραφεία του οικογενειακού ομίλου στο Μέγαρο Παλλάς Αθηνά στην Κηφισιά, αποτέλεσαν αναμφισβήτητα το «βαρύ πυροβολικό» της φετινής γιορτής της ναυτιλίας.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανάμεσα στους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και στις συζύγους τους.

Εβρεξε... επιτυχίες
Ούτε η βροχή και η ασυνήθιστη για την εποχή δροσιά στάθηκαν εμπόδιο για τους 2.500 και πλέον καλεσμένους του Βαγγέλη Μαρινάκη της Capital Maritime την περασμένη Τρίτη στο Island. Πάντα τα πάρτι του προέδρου του Ολυμπιακού ξεχωρίζουν, ωστόσο φέτος ο κ. Μαρινάκης θέλησε να ανεβάσει τον πήχη. Ετσι είχε ως επίσημη προσκεκλημένη μια μεγάλη σταρ της διεθνούς σκηνής, την Γκλόρια Γκέινορ. Η «βασίλισσα της ντίσκο» εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανανεωμένη και αρκετά πιο αδύνατη απ' ό,τι τη θυμούνται οι φαν, ερμηνεύοντας αγαπημένες επιτυχίες. Οταν όμως τραγούδησε το τραγούδι-σταθμό, για πολλούς ύμνο των γυναικών, «I will survive», έγινε πανικός... Λίγα λεπτά αργότερα η διάσημη σταρ εμφανίστηκε σε ένα εκπληκτικό ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο ερμηνεύοντας την πασίγνωστη επιτυχία του Μπάρι Γουάιτ «You 're the first, the last, my everything», σύμπραξη που κέρδισε το παρατεταμένο χειροκρότημα όλων. Αν και οι στίχοι ήταν στα αγγλικά, η ερμηνεία του Ρέμου εντυπωσίασε το κοινό.


Ο Πάρις Κασιδόκωστας με τη μητέρα του Μαριάννα και τη γιαγιά του Εριέττα Λάτση στη δεξίωση της εταιρείας τους Latsco London Ltd στο Μέγαρο Παλλάς Αθηνά στην Κηφισιά.
Επειδή όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο, υπάρχει η εξήγηση: τις τελευταίες εβδομάδες του Μαΐου, ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για μια σειρά εμφανίσεων και, ευκαιρίας δοθείσης, έκανε πρόβα με την Γκέινορ το ντουέτο τους. Η πίστα συναυλιακών διαστάσεων που είχε στηθεί στο Island ειδικά για την εμφάνιση των δυο καλλιτεχνών, δυστυχώς λόγω του καιρού δεν χρησιμοποιήθηκε. Η Γκέινορ και ο Ρέμος εμφανίστηκαν σε μια μικρή σκεπαστή πίστα που δημιουργήθηκε εκείνη τη στιγμή, χωρίς όμως να χάσουν τίποτα από το κέφι τους. Κατά γενική ομολογία η διάσημη τραγουδίστρια (η οποία έφτασε στη χώρα μας με 16μελή ορχήστρα και 5 τραγουδιστές στα φωνητικά και φιλοξενήθηκε σε σουίτα στο Lagonissi Grand Resort) ήταν ιδιαίτερα φιλική και πρόθυμη να συνεργαστεί. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε μέχρι τις 5 το πρωί ο Αντώνης Ρέμος, ενώ είχε μεσολαβήσει η εμφάνιση του Μανώλη Κονταρού με αγαπημένες κρητικές μαντινάδες και τραγούδια.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ιδιαίτερα ευδιάθετος, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Αθανασία και τον γιο του Μιλτιάδη, υποδέχθηκε τους καλεσμένους του, Ελληνες και ξένους, ανάμεσά τους μεγάλα ονόματα της ναυτιλίας, της πολιτικής και των επιχειρήσεων όπως οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Θεόδωρος Βασιλάκης, ο Πάρις Κασιδόκωστας, οι γιοι του Σωκράτη Κόκκαλη, Ντίνος και Σωκράτης Τζούνιορ, ο Ανδρέας (Kiko) Μαρτίνος, ο Tiddi Γουλανδρής, η Μελίνα Τραυλού, ο Τζώρτζης και η Μαρίζα Κουτσολιούτσου, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης κ.ά.


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο γιος του Γιώργος στο Balux στη Γλυφάδα, στο πάρτι της Aegean.
Την επόμενη ημέρα, ο Πάρις Κασιδόκωστας, εκπροσωπώντας την οικογενειακή ναυτιλιακή εταιρεία Latsco Shipping Ltd, έδωσε το δικό του ηχηρό στίγμα. Ο νεαρός γόνος της οικογένειας Λάτση διοργάνωσε κοκτέιλ πάρτι στους κήπους του πανέμορφου Μεγάρου Παλλάς Αθηνά στην Κηφισιά, όπου στεγάζονται τα γραφεία του ομίλου έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του Μαριάννα και τη γιαγιά του Εριέττα Λάτση.

Η είδηση της βραδιάς
Το «παρών» έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σημαντικά ονόματα της εγχώριας και διεθνούς ναυτιλίας αλλά και της επιχειρηματικής ζωής. Γκεστ σταρ ήταν η ταλαντούχος Θωμαΐς Απέργη, η οποία ερμήνευσε ξένες επιτυχίες. Την είδηση της βραδιάς έδωσε ο ίδιος ο Πάρις, όταν ανακοίνωσε πως η Latsco (στην οποία κατέχει τη θέση του διευθυντή) έχει προχωρήσει στην παραγγελία 12 σύγχρονων νέων πλοίων, σηματοδοτώντας έτσι τη δυναμική επαναδραστηριοποίηση της οικογένειας στη ναυτιλία.

Την περασμένη Πέμπτη, προτελευταία ημέρα των Ποσειδωνίων, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και η εταιρεία του Αegean έδωσαν ένα μεγάλο πάρτι στο Balux της Γλυφάδας με περίπου 3.000 καλεσμένους, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ γνωρίζει να παίζει δυνατά... Χαμογελαστός και έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του Τζένη και τον γιο του Γιώργο, ο κ. Μελισσανίδης υποδέχτηκε μεγάλα ονόματα από τον χώρο του εφοπλισμού, των επιχειρήσεων και της πολιτικής. Η βραδιά περιελάμβανε μια σειρά από εκπλήξεις όπως ένα εντυπωσιακό σόου στην πισίνα του Balux από γοητευτικές αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης αλλά και φαντασμαγορικό χορευτικό θέαμα. Μια μεγάλη ομάδα χορευτών ταξίδεψε ειδικά για τη βραδιά από το Παρίσι.
 
Κέφι μέχρι το πρωί
Μπαλόνια από ήλιον «γέμισαν» τον ουρανό, μεταφέροντας μία από τις χορεύτριες και προκαλώντας το θερμό χειροκρότημα των καλεσμένων. Στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος και ο Παντελής Παντελίδης ανέλαβαν να ανεβάσουν το κέφι, το οποίο και κράτησαν αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Βέβαια η μακρά λίστα των επιτυχημένων πάρτι δεν σταματά εδώ...


Τις εντυπώσεις μεταξύ άλλων «έκλεψε» το δείπνο 300 ατόμων που παρέθεσε στο Island ο εφοπλιστής Γιώργος Γιουρούκος της Τechnomar και το πάρτι στον ίδιο χώρο τρεις ημέρες μετά του Λέοντος Πατίτσα της Atlas Maritime Ltd.

Το ίδιο ενδιαφέρουσα ήταν η δεξίωση του Αλέξανδρου Τομάζου της Technava, επίσης στο Island, καθώς και οι δεξιώσεις της ναυτιλιακής εταιρείας της οικογένειας Τσάκου στα γραφεία της εταιρείας τους στη Λεωφόρο Συγγρού.

ΜΑΓΔΑ ΛΙΒΕΡΗ
magdaliveri@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου