.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Γ. Βλάχος: Η ρύθμιση για το γήπεδο της ΑΕΚ θα ψηφιστεί


Ο πρόεδρος της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και Βουλευτής της ΝΔ, μίλησε στο aek365, τόνισε ότι «το νομοσχέδιο έχει πάρει τον δρόμο του» και μας εξήγησε λεπτομερώς την πορεία της ψήφισής του από το Α΄ Θερινό Τμήμα της Βουλής


Η είδηση του αιφνίδιου κλεισίματος της Ολομέλειας της Βουλής προκάλεσε «παγωμάρα» στην ΑΕΚ. Κι αυτό διότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επεξεργασία του νομοσχεδίου για την κατασκευή του νέου γηπέδου της και είναι εύλογο να δημιουργούνται ερωτήματα σχετικά με την πορεία που θα έχει η ψήφιση της ρύθμισης που θα ανοίξει τον δρόμο για την «Αγιά Σοφιά». Το aek365 επικοινώνησε με τον πλέον αρμόδιο να μας εξηγήσει πώς επηρεάζει η σημερινή απόφαση για το κλείσιμο της Βουλής την ΑΕΚ και αν πράγματι υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο λόγος για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρο της διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου Γεώργιο Βλάχο, ο οποίος παρεμπίπτοντος έχει στηρίξει με μεγάλη θέρμη στις μέχρι τώρα συνεδριάσεις το σχέδιο της κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς». Με πιο χαρακτηριστική στιγμή αυτή που απάντησε σε... διαφωνούντες βουλευτές πως το γήπεδο της ΑΕΚ πρέπει να γίνει και δεν μπορεί να κατασκευαστεί... στον ουρανό.

Ο κ. Βλάχος μας εξήγησε αναλυτικά τι σημαίνει για την πορεία του νομοσχεδίου το κλείσιμο της Βουλής, μας τόνισε ότι η ουσία του πράγματος, δηλαδή η πρόθεση να ψηφιστεί, δεν αλλάζει και εκτίμησε ότι η μόνη... συνέπεια των σημερινών εξελίξεων θα είναι μια καθυστέρηση περίπου μιας εβδομάδας. «Είχαμε προγραμματίσει την ερχόμενη Τρίτη την 4η και τελευταία συνεδρίαση της επιτροπής για την επεξεργασία του νομοσχεδίου και στην συνέχεια αυτό θα πήγαινε στην Ολομέλεια για ψήφιση. Η σημερινή εξέλιξη δεν διαφοροποιεί πολύ τα πράγματα. Πλέον η ολοκλήρωση της επεξεργασίας του νομοσχεδίου θα γίνει από την επιτροπή του πρώτου Θερινού Τμήματος, οι εργασίες του οποίου αναμένεται να ξεκινήσουν στις 17 Ιουνίου και μετά θα πάει προς συζήτηση και ψήφιση. Το κλείσιμο της Βουλής δεν αλλάζει την ουσία των πραγμάτων, τα οποία έχουν πάρει τον δρόμο τους. Απλώς καθυστερεί τις εξελίξεις περίπου κατά μια εβδομάδα», μας τόνισε.

Σε ερώτηση μας αν θα είναι πρόεδρος και στην επιτροπή του Θερινού Τμήματος, που θα ολοκληρώσει την επεξεργασία του νομοσχεδίου, μας τόνισε: «Δεν γνωρίζω αν θα είμαι πρόεδρος της επιτροπής, αλλά και να μην είμαι, θα βρίσκομαι στην συνεδρίαση. Ήμουν πρόεδρος στις τρεις συνεδριάσεις, δεν γίνεται να αφήσω την διαδικασία μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί».

πηγή:  aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου