.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Ο.Μ. Σύριζα Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας για το Ρυθμιστικό και το γήπεδο της ΑΕΚ




Η Γενική Συνέλευση της Ο.Μ. Φιλ/φειας Χαλκηδόνας σε πρόσφατη μαζική συνεδρίαση της αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία τα εξής


1.   Ο ΣΥΡΙΖΑ να καλέσει σε απόσυρση του ρυθμιστικού σχεδίου και στην συνέχεια να προχωρήσει στην καταψήφιση του συνόλου του χωρίς καμιά εξαίρεση.


2.   Να υπάρξει δημόσια δέσμευση του Σύριζα ότι η Κυβέρνηση της Αριστεράς θα καταργήσει το ρυθμιστικό και θα  αποκαταστήσει στο βαθμό που είναι δυνατό τις όποιες βλάβες έχει υποστεί η κοινωνία από την εφαρμογή του.


3.   Να καλέσει την Κυβέρνηση να καταθέσει ξεχωριστό σχέδιο νόμου που να εγγυάται την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στον χώρο του παραχωρητηρίου σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους, κανονισμούς και το σύνταγμα και να δεσμευτεί δημόσια για την υποστήριξη ενός τέτοιου  σχεδίου.

3 σχόλια:

  1. ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
    Πάλι τα ίδια... Γιατί να κατατεθεί "σχέδιο νόμου που να εγγυάται την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ"; Πάλι ειδική ρύθμιση; Πάλι παραβίαση της αρχής της ισότητας (α.4Σ);
    Το ούτε μέτρο δάσους πάλι το κατάπιανε; Ας μας πούνε ποιοι μειοψήφισαν στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ... Έχουν τα σωθικά να το πούνε; Γιατί όχι ομόφωνη η απόφαση; Μόνο για την ΑΕΚ βγάλανε στο δημοτικό συμβούλιο την 2-10-2014 ομόφωνη απόφαση; ΒΡΕ ΟΥΣΤ, ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυριε παπαζογλου δημοκρατια εχουμε και ο καθενας εχει τη γνωμη του.αν θελετε δημοκρατια της βορειας κορεας δικαιωμα σας.Η συζητηση εγινε και αποφασιστηκε οπως λεει η ανακοινωση με μεγαλη πλειοψηφια.Εσεις γιατι κραζετε?εγω προσωπικα το καταψηφισα και δεν εχω κανενα προβλημα και ειμαι υπερηφανος για αυτο.
      Θεωρω υποκρισια πολλοι να υπερασπιζονται το αλσος απο την ΑΕΚ και το αλσος να εχει τα χαλια του να ειναι σκουπιδοτοπος να εχει επικινδυνη παιδικη χαρα που ειναι παγιδα για τα παιδια μας και σε πολλα σημεια του αλσους να ειναι ακαλυπτο απο δενδρα,Τι εχουν κανει ολοι αυτοι οι υπερασπιστες του αλσους για αυτο? Προτιμω να παρει η αεκ 3 στρεμματα και να μας δωσει σαν ανταλλαγμα 3 στρεμματα αλλου που θα γινουν χωροι πρασινου και να προχωρησει στα εργα αναβαθμισης του αλσους οπως εχει προτεινει.Επισης νομικα να δεθει το αλσος να μη μπορει να χτιστει ουτε ποντος στην υπολοιπη εκταση του.Τελος δε μπορει ο συριζα συνεχεια να παρουσιαζετε σαν αρνητης των παντων και εχθρος της αναπτυξης.
      Νασος Θωμοπουλος

      Διαγραφή
  2. Ρε φιλαράκο έχεις πάθει εμπλοκή με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκόλλα και βρες μια ενασχόληση. Οι εμμονές δεν είναι καλό πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή