.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Εκτός Champions League οι «Μάγκες»

Δεν δήλωσε προκαταβολικά την συμμετοχή της και έμεινε εκτός Champions League η ΑΕΚ.



Η EHF ενημέρωσε πως πρέπει να δηλωθούν προκαταβολικά οι συμμετοχές στο Champions League της σεζόν 2014-2015, με την ΑΕΚ να μην το πράττει, όπως θα έπρεπε. Αυτό σημαίνει πως η Ένωση και να πάρει το πρωτάθλημα δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Αντίθετα ο Διομήδης δήλωσε, κανονικά συμμετοχή και έχει προθεσμία 10 ημερών, να πληρώσει το παράβολο των 25.000 ευρώ, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί.

Επίσης η ΑΕΚ κινδυνεύει να μην αγωνιστεί ούτε στα κατώτερα κύπελλα της Ευρώπης, καθώς δεν έχει, εξοφληθεί πρόστιμο από τον Οκτώμβριο.

Διαβάστε Αναλυτικά το ρεπορτάζ, όπως το δημοσίευσε το coppa.gr

Κίνδυνος να μην αγωνιστεί καθόλου στην Ευρώπη η «Ένωση», λόγω του ανεξόφλητου προστίμου στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία

Μπορεί στην Ελλάδα το πρωτάθλημα να μην έχει ακόμα ολοκληρωθεί (ο 3ος τελικός της Α1 Ανδρών ΑΕΚ- Διομήδης ορίστηκε για τις 21/6), αλλά στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) δεν αλλάζουν τον προγραμματισμό τους ο κόσμος να χαλάσει….

Έτσι ενημέρωσαν την ΟΧΕ, αλλά και τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, ότι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή –προκαταβολικά- για το Τσάμπιονς Λιγκ της περιόδου 2014-2015 μέχρι τις 11 Ιουνίου με μοναδική διευκόλυνση την καταβολή του παράβολου ύψους 25.000 ευρώ εντός 10 ημερών και όχι μαζί με την δήλωση συμμετοχής.

Η προθεσμία πέρασε. Ο Διομήδης λοιπόν έστειλε κανονικά την δήλωση, όχι όμως και η ΑΕΚ που δεν θα μπορέσει να πάρει μέρος στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, ακόμα και αν κατακτήσει τον τίτλο.

Αντίθετα αν οι «Λύκοι» αναδειχθούν πρωταθλητές (και φυσικά πληρώσουν το παράβολο), τότε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα προβλήματα για την ΑΕΚ δεν σταματούν όμως εδώ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η EHF θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αποκλείσει την «Ένωση» από όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού είναι ανεξόφλητο το πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ που της είχε επιβληθεί τον Οκτώβριο για την συμπεριφορά των οπαδών της στην διάρκεια του προκριματικού ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ στο Πρεσόφ και συγκεκριμένα στα παιχνίδια με Μπεσίκτας και Ντιναμό Μινσκ.

πηγή:  aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου