.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Άρθρο του συμπολίτη μας δημοσιογράφου Ρένου Αρβανίτη στο aek-live.gr Όχι στο άρθρο 81 σημαίνει ΟΧΙ στο γήπεδο…

Ως ενεργός πολίτης του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, αλλά και λόγω ιδιότητας προσπαθώ να παρακολουθώ από κοντά όλα όσα συμβαίνουν στην πόλη μου.

Σήμερα λοιπόν διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή τη συνέντευξη του νέου μας δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου στην «εφημερίδα των Συντακτών». Παρατήρησα ότι σε όλα όσα λέει  είναι αρκετά αναλυτικός, αλλά δεν αναφέρει ούτε λέξη για το άρθρο 81 του ΡΣΑ.


Για να λέμε όμως αλήθειες και για να είμαστε ξεκάθαροι, ΌΧΙ στο άρθρο 81, κατά την ταπεινή άποψή μου σημαίνει ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΌΧΙ στο έργο που έχει την «κωδική ονομασία» ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ της ΑΕΚ  στη Νέα Φιλαδέλφεια…

Το να προσπαθούμε να ωραιοποιήσουμε τα πράγματα λέγοντας ότι θέλουμε το γήπεδο αλλά σε ξεχωριστό νομοσχέδιο ή στο χώρο που ήταν κατασκευασμένο το «Νίκος Γκούμας», μεταφράζεται κατ” εμέ… ως ξεκάθαρα αρνητική θέση…

Διότι απλούστατα με βάση αυτά που προβλέπονται στο άρθρο 81 έχει σχεδιαστεί η «Αγιά Σοφιά». Με αυτό το ύψος, αυτούς τους συντελεστές δόμησης (εμφανέστατα μειωμένους σε σχέση με το 2002), αυτές τις αποστάσεις από τις κατοικίες κλπ.

Το να λέμε γενικώς και αορίστως… θέλουμε το γήπεδο, αλλά, αλλά, αλλά, μου θυμίζει αυτό που λέγαμε όλοι μικροί ότι θέλουμε να γίνουμε αστροναύτες.

Αν ο οποιοσδήποτε δεν θέλει να θυμίζει παλαιοπολιτικάντη… άλλων εποχών, θεωρώ πως πρέπει να μας λέει χωρίς περιστροφές αυτό που πιστεύει.

Επί του προκειμένου… ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση για το άρθρο 81. ΝΑΙ ή ΌΧΙ όλα τα άλλα είναι εκ του περισσού…

VAMOS…

Yγ. Ως πολίτης της Νέας Φιλαδέλφειας ευελπιστώ και εύχομαι, όλα αύριο (Πέμπτη) να κυλήσουν ομαλά και να μην γίνουμε μάρτυρες εκτρόπων… Για το καλό όλων των εμπλεκομένων.

2 σχόλια:

  1. εδω στα Νεα Φιλαδελφεια η ΑΕΚ σας γ@@@ει τις μανες και τα αδελφια ,κε Ρενο; Ασε ρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή