.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Δηλαδή στην Αγιά Σοφιά πόσο θα στοιχίζει;

Αν για ένα διαρκείας στο πέταλο του ΟΑΚΑ, σε ένα πρωτάθλημα Β” Εθνική κοστίζει 150 ευρώ, προκαλεί τρόμο και μόνο η σκέψη για το κόστος του, όταν η ομάδα επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια και θα έχουμε και το ναό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Είναι πραγματικά λυπηρό σε μια εποχή που ο κάθε Έλληνας κυνηγάει το ευρώ με το τουφέκι, να είναι υποχρεωμένος να καταβάλει ένα υπέρογκο ποσό για να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα. Δεν υπάρχει κάποια ειδική μέριμνα για ανέργους, ούτε για φοιτητές, με μία λέξη όποιος ζορίζεται μένει απ” έξω!

Οφείλουν να καταλάβουν πως η πλατιά μάζα των οπαδών της ΑΕΚ προέρχεται από τα λαϊκά στρώματα, που έξι μέρες την εβδομάδα χαροπαλεύουν για να παραμείνουν όρθιοι από τη λαίλαπα των μέτρων λιτότητας. Δεν είναι μόνο οι εφοπλιστές, οι οποίοι δεν αποτελούν ούτε το 1%, αλλά ο απλός κόσμος που όλα αυτά τα χρόνια χρηματοδοτεί την ομάδα, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ!


Ποιο είναι το ευχαριστώ σε αυτούς; Κανένα! Και το χειρότερο είναι πως το συγκεκριμένο κοινό, στεναχωριέται ή χαίρεται με τις εξελίξεις για την ανέγερση της Αγιάς Σοφιάς, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα, πολύ δύσκολα θα μπορεί να δίνει το παρών στο γήπεδο, καθώς οι τιμές θα είναι εξωφρενικές.

Μακάρι οι φόβοι να μην επιβεβαιωθούν και να αποθεώνουμε τη διοίκηση, αλλά με τις πράξεις της στο συγκεκριμένο κομμάτι δείχνει πως δεν σέβεται τον απλό κόσμο της ΑΕΚ.

ΥΓ. Το 80% θα πάει στο γήπεδο. Πέρυσι πήγε το 50%, κάποιο ποσοστό θα πάει και του χρόνου και αφού ο κόσμος θα έχει βάλει συνολικά το 70% του ποσού θα έρθει και ένας Μεσσίας που με ένα συμβολικό ποσό θα κάνει κουμάντο και θα παίρνει αποφάσεις…

Βασίλης Αντωνίου, aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου