.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Δεν θα περάσουν...


Η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου μέσα από μια διαδικασία ανοιχτής εκτροπής (κλείσιμο Βουλής, νομοθετική επέλαση στα θερινά τμήματα), προχωρά στην καλοκαιρινή εκστρατεία εκτέλεσης των συμβολαίων που έχει υπογράψει με τους δανεστές και με τους ντόπιους κουκουλοφόρους. Δεν υπάρχει δημόσιο αγαθό (επιχείρηση, ιδιοκτησία, παραλία, δάσος, πουλάνε ακόμα και την θάλασσα) που να μείνει στο απυρόβλητο και να μην εκχωρείται.


Ο αντιλαϊκός- αντεργατικός Αρμαγεδόνας περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, το ξεπούλημα των βασικών παραγωγικών μονάδων και δικτύων της ΔΕΗ, λιμάνια, αεροδρόμια, το νερό, τη μείωση- έως εξαφάνιση- των επικουρικών συντάξεων, τη μείωση των εργοδοτικών εισφορών  με την ταυτόχρονη διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων και των επιδομάτων που αφορoύν τα πιο εξαθλιωμένα στρώματα της εργατικής τάξης, την απελευθέρωση των απολύσεων αλλά και λευκά κελιά, και ''χωροταξικά'', ''ρυθμιστικά'' σχέδια παράδοσης σε ''επιχειρηματικές'' συμμορίες της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής των πόλεων.

Το πείραμα της Ν.Φιλαδέλφειας είναι η σμίκρυνση του ίδιου νεοφΙλελεύθερου πειράματος που εξελίσσεται στην χώρα.

Η πόλη εκχωρείται ολοκληρωτικά με τους κατοίκους και το δάσος της από τους Ταλιμπάν του νεοφιλελευθερισμού στον τοπικό φύλαρχο- λαθρέμπορα που θα αποφασίζει για την λειτουργία της, τις υποδομές της, για τα όρια ζωής και δράσης των υπηκόων της.

Μόνο ένα παλλαϊκό κίνημα αντίστασης μπορεί να τους σταματήσει. Μόνο η αυτοοργάνωση και κινητοποίηση του λαού μπορεί να αναχαιτίσει την συντελούμενη καταστροφή και τον επελαύνοντα φασισμό.

Η συντονισμένη επίθεση που εξαπολύθηκε από κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς ενάντια στο λαό της Ν.Φιλαδέλφειας, τους κοινωνικούς χώρους, τους δημάρχους της περιοχής και την Αριστερά, δεν θα περάσει.

Αυτό τον εσμό μπράβων, φασιστολουμπεναρίας, χρυσής αυγής και μηχανισμών καταστολής θα τον σταματήσει ο ενωμένος λαός.

ΟΛΟΙ, ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 7μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου