.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Κάλεσμα εκπαιδευτικών Εργατικής Λέσχης Νέας Ιωνίας

Η Ομάδα Εκπαιδευτικών της Εργατικής Λέσχης Νέας Ιωνίας “Υδραγωγείο” επιδιώκοντας  με τη δική της εμπειρία, διάθεση και αγωνία να δώσει ένα διαφορετικό παράδειγμα για τη γνώση, κόντρα στη στείρα αποστήθιση και τη διαμόρφωση ενός σχολείου “απέραντου εξεταστικού κέντρου” όπως επιτάσσει το υπουργείο, απευθύνει κάλεσμα σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων να στηρίξουν ενεργά τα υποστηρικτικά μαθήματα που γίνονται στην Λέσχη.

Γιατί όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη γνώση, ειδικά των εργατικών – φτωχών περιοχών όπως η δική μας.

KAΛΕΣΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ από την Εργατική Λέσχη Ιωνίας


Στο πλαίσιο του στόχου της Εργατικής Λέσχης για τη δημιουργία δικτύων έμπρακτης στήριξης και αλληλεγγύης, ώστε να μην μείνει κανείς μόνος του στη κρίση, καλούμε όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, χαμηλόμισθους, υποαπασχολούμενους, να συνεισφέρει ο καθένας όπως μπορεί, διαθέτοντας τον χρόνο και την εμπειρία του, στην οργάνωση αυτών των δικτύων.

Ειδικότερα στον τομέα τον υποστηρικτικών μαθημάτων σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου, από τον Φεβρουάριο του 2013 προσφέρουμε με πολύ ενθουσιασμό, στον χώρο της Εργατικής Λέσχης Νέας Ιωνίας, ενισχυτική διδασκαλία και στήριξη σε μαθητές και σχεδιάζουμε ήδη τη συνέχεια της προσπάθειας αυτής για την επόμενη σχολική χρονιά.

Στην ομάδα εκπαιδευτικών της λέσχης, συνεργαζόμαστε συνάδελφοι από όλο το φάσμα της εκπαίδευσης: μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών (ΣΕΦΚ), μέλη της τοπικής ΕΛΜΕ και των δασκάλων (εκπαιδευτικοί του δημοσίου), καθώς και αδιόριστοι εκπαιδευτικοί, συνταξιούχοι και φοιτητές.

Καλούμε, λοιπόν, τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που θέλουν να συμβάλλουν έμπρακτα σε αυτό το πλαίσιο, να επικοινωνήσουν μαζί μας και να συστρατευτούν στην προσπάθεια μας!

Η Ομάδα των Καθηγητών της Εργατικής Λέσχης Νέας Ιωνίας «Υδραγωγείο»

Τηλ.: 6973089911 και 6940980810


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου