.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Γ.Σ. ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. 12, Ν. 13 & Ν.14)

Τελικά η παράδοση που είχε δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια με τις συνεδριάσεις εκ περιφοράς (όπως στις λιτανείες) του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής συνεχίζεται. Έτσι και χωρίς να πατήσει στα γραφεία του Σωματείου (των οποίων το ενοίκιο είναι μόνο το 1/3 των προηγούμενων γραφείων κατά δήλωση του Αλεξίου) μόνο με 7-8 τηλέφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε Γ.Σ. για τις 27 Γενάρη για όλες τις εκκρεμότητες.

Αυτή η Γ.Σ. παρ’ ότι αποφασίστηκε αιφνιδιαστικά θα είναι μια από τις πλέον σημαντικές (βλέπε εδώ). Άσε που θα γίνει και σε αίθουσα του Ο.Α.Κ.Α. όχι τόσο γιατί θα παρεβρεθούν τα 5.050 μέλη του Σωματείου, αλλά (αυτή είναι η πρώτη από τις τρείς αποκαλύψεις) για να μην κάνει διαδρομές και ο «Τίγρης» ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα είναι παρών (μένει να δούμε αν θα είναι και οικογενειακώς).   

Η Γ.Σ. αυτή συγκαλείται για 3 λόγους:

  • Για να εγκρίνει το παραχωρητήριο της έκτασης του πρώην «Ν. Γκούμας» στην «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.». Σημειώνουμε εδώ ότι η απόφαση της Γ.Σ. πρέπει να υποβληθεί για έγκριση στο αρμόδιο δικαστήριο του άρθρου 825 του Α.Κ. Επίσης η απόφαση χρειάζεται πλειοψηφία 2/3 των παρισταμένων (όχι ότι υπήρχε μεγάλος κίνδυνος γι’ αυτό),μελών. Για περισσότερα σχετικά με το ζήτημα δείτε το άρθρο 7 παρ. 9 του Ν. 2725/1999.
  • Για να εγκρίνει τον Οικονομικό Απολογισμό του 2013. Αυτό κανονικά σημαίνει ότι ο λογιστής της Ερασιτεχνικής «έκλεισε τα βιβλία της», συνέταξε τον Ισολογισμό και τον Ταμειακό Απολογισμό. Σημαίνει επίσης πως η Ελεγκτική Επιτροπή εξέλεγξε τα βιβλία της Ερασιτεχνικής (αλήθεια γνωρίζει κάποιο από τα μέλη της από Λογιστική ή Ελεγκτική;) και πως συνέταξε την έκθεση της.
  • Για να συζητήσει (τάχα) σχετικά με την κατάσταση στο Σωματείο. Αυτό όπως είμαστε σε θέση να σας αποκαλύψουμε σήμερα (δεύτερη αποκάλυψη) στην ουσία σημαίνει την παραίτηση είτε του συνόλου είτε κάποιων μελών και την ταυτόχρονη διαπίστωση ότι δεν συμπληρώνεται ο ελάχιστος αριθμός (8 μέλη) μελών για να υφίσταται το Δ.Σ. με αποτέλεσμα να προκηρύσσονται εκλογές. Δήθεν η απόφαση θα ληφθεί μετά από «διαλογική συζήτηση» από την οποία θα προκύψει το οικονομικό αδιέξοδο του Σωματείου (άτιμοι Κοτσάτο και Λαζόπουλε εσείς το «ρίξατε έξω» το μαγαζί.). Ωστόσο η απόφαση είναι από καιρό ειλημμένη και δεν θα πρέπει να ξεγελαστεί κανείς μας (όχι ότι υπήρχε μεγάλος κίνδυνος γι’ αυτό). Το μόνο που θα μπορούσε να προκύψει από την Γ.Σ. είναι ο τρόπος που θα επιλεγεί για την αλλαγή διοίκησης (εκλογές ή Πρωτοδικείο).
Επιφυλασσόμενοι να επανέλθουμε στις 26 Γενάρη σχετικά με την Γ.Σ. θα προχωρήσουμε στην τρίτη και τελευταία αποκάλυψη. Αποκαλύπτουμε πως την πρωτοβουλία για την τηλεφωνική με περιφορά (σαν τον Επιτάφιο) συνεδρίαση του Δ.Σ. δεν την έλαβε ούτε ο Πρόεδρος (Αλεξίου), ούτε ο μέχρι την προηγούμενη βδομάδα Προεδρεύων (Ανατολιωτάκης) αλλά ο «αδερφικός φίλος» του «Τίγρη» και μέλος του Δ.Σ. Ευάγγελος Ασλανίδης. Προφανώς μόνον αυτός γνώριζε για τις «εκκρεμότητες» που καλείται να επιλύσει η Γ.Σ. (σιγά μην γνώριζε ο Πρόεδρος και δικηγόρος Α. Αλεξίου). Άλλα μ’ αυτά θ’ ασχοληθούμε στις 26 Γενάρη παραμονές της Γ.Σ.   

(Παρατήρηση: Μερικές από τις «αποκαλύψεις» μας τυπικά δεν είναι και τόσο αποκαλύψεις αφού τις γνωρίζουν πολλοί. Το γεγονός όμως ότι οι υπόλοιποι που γνωρίζουν δεν τις γράφουν/αναφέρουν προκειμένου κάποια πράγματα να γίνουν ευρύτερα γνωστά μας δίνει το δικαίωμα να τις «μετράμε» ως τέτοιες.

20 Γενάρη 2015.
παρατηρητήριο. 
πηγή: aek-watch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου