.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ο Άρης Βασιλόπουλος "έφαγε" τον Ανατολιωτάκη!

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ:
ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΑΤΟΛΙΩΤΑΚΗΣ ΕΠΕΣΕ ΣΕ «ΔΥΣΜΕΝΕΙΑ»
(ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ν. 11)

Όχι πολύ καιρό πρίν κάποιοι στιγμάτιζαν τον Άρη Βασιλόπουλο επειδή επέλεγε μόνο φιλικά μέσα για να δίνει συνεντεύξεις και να κάνει δηλώσεις. Όπως όμως φαίνεται ο Βασιλόπουλος δεν είναι ο μόνος που κάνει τέτοιες επιλογές. Την Κυριακή 18 Γενάρη το ΑΕΚ365 είχε μια από τις σπάνιες (και γι’ αυτό πολύτιμες) δημοσιογραφικές και όχι μόνο επιτυχίες του. Κατάφερε να ξετρυπώσει τον Αλεξίου (να του ‘στησαν καρτέρι έξω από τα γραφεία της Κ.Α.Ε.;) και του υπέβαλαν σκληρές και αμείλικτες ερωτήσεις σχετικά με την Ερασιτεχνική.

Προτού προχωρήσουμε στην ουσία της συνέντευξης οφείλουμε να κάνουμε μια παρατήρηση. Ο Αλεξίου επιλέχθηκε τόσο για το Δ.Σ. όσο και για αντικαταστάτης του Κοτσάτου στη συνέχεια επειδή «είναι καλό παιδί» (όπως λέει και κάποιος ο οποίος συνεχίζει να το υποστηρίζει ακόμα και τώρα) με το οποίο προφανώς μπορούν να συνεννοηθούν.

Από την επομένη της Εθνικής μας Επετείου τον Μάρτιο του 2014 (όταν και διαγράφηκαν οι «6») ζήτημα αν έχουν γίνει μια ή δύο ακόμη συνεδριάσεις του Δ.Σ. (η μια για ν’ αντικατασταθεί ο Κοτσάτος). Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Αλεξίου ν’ ασκεί εξουσία κάνοντας στην ουσία δημόσιες σχέσεις μέσω των συνεντεύξεων του στο ΑΕΚ365 (προφανώς μόνο το ΑΕΚ365 μπορεί να τον πείσει να μιλήσει καθώς πρίν από την τελευταία του συνέντευξη είχε δώσει άλλη μια μακροσκελή τον Μάϊο του 2014 όπου απολογούνταν τότε στον Κ.Κ.).

Στην ουσία τώρα της συνέντευξης το μόνο που έχει αξία να σημειώσουμε είναι ότι ο Αλεξίου δεν δίνει αυτή την συνέντευξη μόνο για να μας ενημερώσει, παρά και για να μας εξηγήσει πως για όλα φταίει ο Ανατολιωτάκης. Αυτός ήταν που (υποτίθεται) σταμάτησε τον Αλεξίου από το να προχωρήσει σε εκλογές, ελπίζοντας πως θα ήταν σε θέση «να κουμαντάρει το καράβι». Με την συνέντευξη Αλεξίου στην δεδομένη χρονική στιγμή μπαίνει με τον πιο επίσημο τρόπο το τέλος τόσο στην πρωτοβουλία Ανατολιωτάκη όσο και «απαγορευτικό» σε συμμετοχή του στο Δ.Σ. στο μέλλον.

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε πως αυτό που δεν μπόρεσαν να «χωνέψουν» και φυσικά να «συγχωρέσουν» ήταν η συνάντηση του με τον Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας Άρη Βασιλόπουλο στην οποία του ζήτησε να μεριμνήσει για την επίλυση του «στεγαστικού προβλήματος» του γυναικείου βόλλεϋ και του χάντμπολ. Επιβαρυντική για τον Α. Ανατολιωτάκη ήταν και η δήλωση του πως θα έπρεπε να γίνει και διαχειριστικός έλεγχος για την τελευταία 5ετία τουλάχιστον.

Φαίνεται πως είτε κάποιοι ακόμη και τώρα δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς πρέπει να γίνει, είτε απλά δεν τους ενδιαφέρει (κάτι που είναι χειρότερο και αποκρουστικότερο για όσους νοιάζονται το Σωματείο).

20 Γενάρη 2015.
παρατηρητήριο.


πηγή: aek-watch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου