.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΠΙΟ ΚΑΛΗ Η ΜΟΝΑΞΙΑ (ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΔΗΜΑ «ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ» ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ)


Διαβάσαμε πριν από μέρες (βλέπε εδώ) ότι ο πολυχρονεμένος Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής δεν μιλιέται («σκοτώθηκε» κατά το κοινώς λεγόμενο) με τον (πρώην πλέον) συνεργάτη του και μέλος του Δ.Σ. Κατσαδήμα. Θα ήταν ψέμα αν λέγαμε πως δεν το περιμέναμε. Στο κάτω-κάτω απλά και μόνο κοιτώντας πίσω στο πρόσφατο παρελθόν θα δούμε ότι ο Αλεξίου έχει «σκοτωθεί» με πολλούς ακόμη. Βέβαια υπάρχουν λόγοι για τους οποίους οι «σκοτωμοί» του Αλεξίου είναι τόσο συχνοί, οι οποίοι έχουν να κάνουν με το βαρύ ψυχολογικό (αυτή τη στιγμή γιατί αργότερα μπορεί να πάρει άλλη μορφή) φορτίο που κουβαλά ο Πρόεδρος (αλήθεια υπάρχει πρακτικό Δ.Σ. που τον αναφέρει ως Πρόεδρο και με ποια ημερομηνία;) του Σωματείου. 

Έχει αναλάβει κάποιες αποστολές οι οποίες όχι μόνο δεν είναι εύκολες αλλά του αμαυρώνουν και την εικόνα. Οι λόγοι για τους οποίους το κάνει αν και γνωστοί σε πολλούς δεν τον απαλλάσσουν ωστόσο της προσωπικής του ευθύνης η οποία γνωστή και ως «συνείδηση» είναι διώκτης περισσότερο αμείλικτος και επίμονος από τον πιο αμείλικτο και επίμονο Εισαγγελέα. Το χειρότερο είναι ότι παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος ως δικηγόρος γνωρίζει το ακριβές αντίτιμο των όσων κάνει, συνεχίζει ωστόσο στον ίδιο δρόμο. Συνεχίζει να είναι Πρόεδρος ενός Δ.Σ. το οποίο από όποια πλευρά και να το δεί κανείς έχει προ πολλού πάψει να υφίσταται για όλους τους άλλους πλήν των Κρατικών Αρχών. 

Αυτά όμως δεν είναι της ώρας. Θα μας δοθούν δυστυχώς αφορμές στο μέλλον να τα γράψουμε αναλυτικότερα. Αυτό που σας «αποκαλύπτουμε» σήμερα είναι ότι ο Αλεξίου (ο οποίος συνεχίζει να κάνει απόλυτο κουμάντο στην Κ.Α.Ε.) «σκοτώθηκε» και με τον Μάκη Αγγελόπουλο. Ο λόγος ήταν τα συνεχή ραβασάκια της FIBA που καταφθάνουν στην Κ.Α.Ε. σχετικά με χρέη της προηγούμενης χρονιάς αλλά και της περιόδου Μπάμπη Καραμανλή και για τα οποία προφανώς ο Αγγελόπουλος δεν είχε την σωστή εικόνα. Η απειλή της απαγόρευσης μεταγραφών (όπως στην περίπτωση της Γαλατά Σαράι) είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός. Ο Αγγελόπουλος λοιπόν θεωρεί τον εαυτό του απατημένο από όσα του έλεγε ο Αλεξίου και γι’ αυτό εσχάτως και αυτός «σκοτώθηκε» μαζί του. 

Θυμάστε πως σε «συνέντευξη» του στο εφημεριδάκι της ORIGINAL μετά την αποκάλυψη μας στα τέλη Σεπτέμβρη για τα χρέη της Κ.Α.Ε. από την προηγούμενη περίοδο (όταν επανήλθαμε στην Α1) ο Μάκης Αγγελόπουλος διαλέγοντας προσεκτικά τις λέξεις του δεν διέψευσε μεν τα χρέη, αλλά μίλησε για διαφάνεια στα οικονομικά. Τότε μιλούσε για επιθυμία να είναι η Α.Ε.Κ. υγιής (οικονομικά). Μιλούσε επίσης για φροντίδα να βγαίνει ο Ισολογισμός κάθε έτους και να μην δημιουργούνται χρέη. Μιλούσε επίσης για διαφάνεια στα οικονομικά και δημοσιοποίηση των οικονομικών στοιχείων στην ιστοσελίδα της Κ.Α.Ε. (για όλο το σχετικό μας κείμενο βλέπε εδώ).

Αλήθεια τι απ’ όλα αυτά που λέγονταν τον περασμένο Οκτώβρη έχει γίνει πράξη τώρα; Που είναι ο Ισολογισμός της πρώτης χρήσης; Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ν’ αναγνωρίσουμε την προσπάθεια του Αγγελόπουλου ο οποίος κάλυψε και προηγούμενα χρέη (τότε που το τμήμα δεν ήταν επαγγελματικό) όχι από επιλογή αλλά από υποχρέωση (βλέπε άρθρο 73 Ν. 2725/1999) καθ’ ότι είναι ο μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε. 

Το κακό είναι πως ότι τεχνάσματα και να μηχανεύονται κάποιοι (ονόματα δεν λέμε) η άμμος στην κλεψύδρα του χρόνου γι’ αυτούς συνεχώς στερεύει. Η αλήθεια για τα οικονομικά (και όχι μόνο) θα βγεί στην επιφάνεια σύντομα.

Σημείωση: Παρά το γεγονός ότι το κείμενο ήταν για τους τσακωμούς του Αλεξίου, κατέληξε ωστόσο (όχι χωρίς λόγο) να μιλά για τα οικονομικά της Κ.Α.Ε. Επειδή γνωρίζουμε ότι μας διαβάζουν και στην Κ.Α.Ε. (αυτό θέλουμε άλλωστε) και επειδή γνωρίζουμε ότι θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν τα πράγματα όπως θα ήθελαν να είναι, σας προειδοποιούμε ότι αν μετά από αυτό το κείμενο δείτε ως δια μαγείας να δημοσιεύεται ο Ισολογισμός της Κ.Α.Ε. να θυμάστε ότι τα νούμερα που αυτός περιέχει είναι του Ιουνίου του 2015 και όχι τωρινά. 

Επίσης και για λόγους ιστορικής καταγραφής προτείνουμε στον Μάκη Αγγελόπουλο να μας διηγηθεί τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε να εμπλακεί τελικά ως μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε. δίνοντας μας και τις σχετικές λεπτομέρειες (π.χ. πως απέκτησε τις μετοχές κ.λ.π.). Είμαστε σίγουροι ότι ο «κόσμος της Α.Ε.Κ.» θα επιθυμούσε να γνωρίζει όλο το (ιστορικό πλέον) παρασκήνιο.

21 Γενάρη 2016
παρατηρητήριο.

πηγή: aekwatch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου