.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανάρτηση Προσωρινών Κτηματολογικών Πινάκων και Διαγραμμάτων

Με απόφαση του Δ.Σ της εταιρείας Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση Α.Ε (ΕΚ.Χ.Α Α.Ε) ορίστηκε η 5η Σεπτεμβρίου 2016 ως ημερομηνία έναρξης της Ανάρτησης των προσωρινών Κτηματολογικών πινάκων και διαγραμμάτων της κτηματογράφησης στους Δήμους Λυκοβρύσεως, Μεταμορφώσεως, Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνος, Παπάγου, Πεύκης, Ψυχικού, των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεντρικού Τομέα Αθηνών και Βορείου Τομέα Αθηνών. Τα προσωρινά Κτηματολογικά Διαγράμματα και οι Προσωρινοί Κτηματολογικοί πίνακες θα αναρτηθούν κατά την παραπάνω ημερομηνία στα Γραφεία Κτηματογράφησης και θα παραμείνουν αναρτημένοι επί δυο  (2) μήνες.

Το αρμόδιο γραφείο Κτηματογράφησης για τον Δήμο Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνος βρίσκεται στην οδό Στράβωνος 3 (1ος όροφος), Νέα Ιωνία τηλ 210-2790180.
 
Όποιος έχει έννομο συμφέρον μπορεί μέσα σε προθεσμία δυο (2) μηνών από την ανωτέρω ημερομηνία να υποβάλλει αίτηση διόρθωσης ή ένσταση κατά των στοιχείων της Ανάρτησης στο Αρμόδιο γραφείο Κτηματογράφησης. Για τους κατοίκους της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο η αντίστοιχη προθεσμία είναι τέσσερις (4 ) μήνες.

Ειδικά για την αίτηση διόρθωσης προδήλου σφάλματος η προθεσμία υποβολής είναι μέχρι την 5η Αυγούστου 2017. Μέχρι την ίδια ημερομηνία μπορούν να υποβάλλονται και εκπρόθεσμες δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου