.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Γήπεδο ...μισοτιμής!

Με τα μισά χρήματα είναι σε θέση να φτιάξουν γήπεδο στην ΑΕΚ
Βιντιάδης και Χάρις. Και λέμε με τα μισά γιατί ο σκύλος θυμήθηκε πόσο το είχαν κοστολογήσει ΠΑΕ και Ερασιτεχνική ένα χρόνο πριν...

Το φλέγον θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ είναι από τις πρώτες ενέργειες που θα τρέξουν εφόσον μπούνε στην ομάδα ο Βασίλης Βιντιάδης με τον Κιθ Χάρις. Βλέπετε, η κατασκευή του γηπέδου της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια αποτελεί το μεγαλύτερο δέλεαρ για το επενδυτικό δίδυμο, γιατί μέσω αυτού θεωρούν ότι θα μπορέσουν να έχουν βιώσιμη την επένδυσή τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα, Χάρις και Βιντιάδης φέρονται να έχουν κάνει κάποιες επαφές για την εύρεση πόρων χρηματοδότησης! Ο τελευταίος δε, έχει πληρώσει για να γίνει μελέτη για το πρότζεκτ του γηπέδου. Το πιο σημαντικό στοιχείο του ρεπορτάζ όμως είναι πόσο κοστίζει η ανέγερση του νέου γηπέδου, σύμφωνα με τη μελέτη του επενδυτικού διδύμου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα απαιτηθούν περίπου 50-60 εκατ. ευρώ για να σηκωθεί, με τη χωρητικότητά του να είναι μεταξύ 25 και 28 χιλιάδων θέσεων. Για την ίδια χωρητικότητα είχαν καταλήξει οι διοικήσεις ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής, υπό την προεδρία Αδαμίδη η μια και Χατζηχρήστου η άλλη. Μόνο που το κόστος του έργου ανερχόταν στα 80 με 100 εκατ. ευρώ! Η μέρα με τη νύχτα δηλαδή!

Το έργο, αν έπαιρνε σάρκα και οστά, τότε θα στοίχιζε στην ΑΕΚ διπλάσια, αφού το κόστος της θα ανερχόταν στα 30 με 40 εκατ. ευρώ παραπάνω, από το πρότζεκτ που έχουν στα σκαριά Βιντιάδης και Χάρις. Κάποιες κακές γλώσσες μάλιστα ανέφεραν τότε, ότι το καθαρό κόστος του γηπέδου είναι πολύ λιγότερο. Αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα, κανένα έργο δεν ολοκληρώνεται χωρίς λάδι και μίζα.

Μάλλον ο Βιντιάδης και ο Χάρις διαβάζουν σκύλο, ο οποίος πριν από 19 μήνες είχε γράψει ένα θέμα για το ζήτημα του γηπέδου της ΑΕΚ, με τίτλο "Καλύτερα στην Αλβανία", στο οποίο εξηγούσαμε πόσο πιο συμφέρουσα είναι η τιμή κατασκευής ενός γηπέδου στη γείτονα χώρα.

Διαβάστε το θέμα εδώ
Καλύτερα στην Αλβανία…

09.09.2012 

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου