.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Τελικά, διαφωτισμός είναι να γδύνεις γυναίκες κρατώντας όπλο

Στη δημοκρατία μπάτσοι με όπλα γδύνουν γυναίκες δημοσίως για να τους διδάξουν ελευθερία, διαφωτισμό και ανεξιθρησκεία.



Screenshot from 2016 08 24 201656
Screenshot from 2016 08 24 201951

Η απαγόρευση της κάλυψης του γυναικείου σώματος στις παραλίες, γίνεται  για την υπεράσπιση της ανεξιθρησκείας, της δημόσιας τάξης και φυσικά αντιμετωπίζει και την τρομοκρατία, σύμφωνα τουλαχιστον με το δήμαρχο των Καννών Ντέιβιντ Λισνάρντ που εξέδωσε μια οδηγία για την επιτρεπόμενη περιβολή στις πλαζ της πόλης.  Σύμφωνα με αυτόν, το μπουρκίνι «επιδεικνύει τη θρησκευτική πίστη» και «μπορεί να διαταράξει τη δημόσια τάξη» και ο ίδιος το μόνο που κάνει, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του, είναι «απλώς να απαγορεύσει μια περιβολή που αποτελεί σύμβολο του ισλαμικού εξτρεμισμού». Σύμφωνα με έτερο αξιωματούχο «δεν συζητάμε για απαγόρευση θρησκευτικών συμβόλων στην παραλία, αλλά περιβολή που αναφέρεται επιδεικτικά σε τρομοκρατικά κινήματα που βρίσκονται σε πόλεμο μαζί μας».

Η αποφαση λοιπόν μιας γύναικας να καλύπτει/γυμνώνει το σώμα της όσο επιθυμεί και όπως επιθυμεί μπορεί να έχει τρομοκρατικές προεκτάσεις. Αυτό εξάλλου είχε υποστηρίξει και το Charlie Hebdo πριν μερικούς μήνες (από τη μεταφραση του omnia):

"Πάρτε για παράδειγμα αυτή τη γυναίκα που φορά μαντίλα. Είναι μια αξιοθαύμαστη γυναίκα. Είναι θαρραλέα και αξιοπρεπής, αφιερωμένη στην οικογένειά της και τα παιδιά της. Γιατί να την ενοχλήσεις;  Εκείνη δεν βλάπτει κανέναν. Ακόμα και οι γυναίκες που φορούν το πλήρους κάλυψης πέπλο, γενικά δεν χρησιμοποιούν   τα ρούχα τους για να κρύψουν βόμβες (όπως ορισμένοι άνθρωποι ισχυρίζονταν, όταν συζητιόταν ο νόμος για την απαγόρευση της μπούρκας). Ούτε αυτές θα κάνουν κάτι κακό. Γιατί λοιπόν να γκρινιάζεις για τη μαντίλα ή το πέπλο και να κουνάς το δάχτυλο της επίπληξης σε αυτές τις γυναίκες; Θα πρέπει να σκάσουμε, να κοιτάξουμε αλλού και να προσπεράσουμε ό,τι μας προσβάλλει και μας ενοχλεί στους δρόμους. Ο ρόλος αυτών των γυναικών, ακόμη και αν δεν το γνωρίζουν, δεν πάει πέρα ​​από αυτό."

Συμφωνα με το Charlie Hebdo, οι γυναίκες αυτές είναι το κρυμμένο παγόβουνο, του οποίου το ορατό τμήμα είναι οι τρομοκρατικες επιθέσεις. Οι γυναίκες φορώντας μαντήλες συμβάλλουν στις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Και προχωρούσε παρακάτω, στο μαγαζί του μουσουλμάνου που δεν σερβίρει χοιρινό. Και αυτός αλλά και η εκτίμηση των πελατών που συνεχίζουν να καταναλώνουν τα σαντουίτς του, παρά την έλλειψη μπέικον, όχι απλώς υποθαλπτούν αλλα πυροδοτούν τρομοκρατικές ενέργειες.

Και ίσως αφού οι μπάτσοι μας προστατέψουν από τις γυναίκες που φορούν μαντήλες, ίσως θα πρεπει να μας προστατεψουν από αυτούς που δεν τρώνε χοιρινό. Να τους επιβαλλουν με τα όπλα τι θα τρώνε για να είναι ελεύθεροι!

Και μετα μπορούμε να μετράμε αν έχουν φαρδιές μύτες.

πηγή: tokaravani.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου