.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Ααναρτήθηκαν οι Πίνακες Μοριοδότησης Νηπίων ανά Παιδικό Σταθμό



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκαν στους  5 Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και στα 2  Δημαρχιακά Καταστήματα  του Δήμου  οι  Πίνακες Μοριοδότησης Νηπίων ανά Παιδικό Σταθμό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τη μοριοδότηση στην ιστοσελίδα του Δήμου   www.dimosfx.gr

Οι οριστικοί  πίνακες θα διαμορφωθούν  μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών των ωφελουμένων μέσω ΕΣΠΑ τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου.

Ενημερώνουμε τους γονείς – κηδεμόνες ότι  τη νέα σχολική  χρονιά 2016-2017   ο Β΄ Παιδικός Σταθμός Νέας Χαλκηδόνας θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

Επίσης,  για τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017 θα μεταφερθεί από την οδό Κηφισού 64 όπου στεγαζόταν και θα λειτουργεί στο νεόδμητο κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Οδυσσέως  2 στη Νέα Χαλκηδόνα.

ΕΣΠΑ

Οι  γονείς – κηδεμόνες των  νηπίων που ενδιαφέρονται για την εγγραφή των παιδιών τους στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος μέσω ΕΣΠΑ, αφού λάβουν την αξία τοποθέτησης (voucher) θα πρέπει  άμεσα να υποβάλλουν αίτηση, στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας στο γραφείο Πρωτοκόλλου καθημερινά από τις 25/8/2016 έως και την 1/9/2016.

 Σε περίπτωση που υπάρχουν αιτήσεις που υπερβαίνουν τη δυναμικότητα  κάθε παιδικού σταθμού  θα  δίνεται προτεραιότητα σε όσους έχουν υποβάλει  αίτηση εγγραφής των παιδιών τους στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας  και στην σειρά κατάθεσης αίτησης (αρ. πρωτοκόλλου) για την εγγραφή μέσω ΕΣΠΑ. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αιτημάτων γονέων που δικαιούνται το voucher του ΕΣΠΑ θα δίνεται η επιλογή δήλωσης προτίμησης τριών επιλογών Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.



Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος θα φιλοξενήσει μέσω ΕΣΠΑ 167 παιδιά. Αναλυτικά οι θέσεις έχουν ως εξής:

           Α΄ Παιδικός Σταθμός Νέας Φιλαδέλφειας  49 θέσεις
         (Σμύρνης 11 Νέα Φιλαδέλφεια)
           Β΄ Παιδικός Σταθμός Νέας Φιλαδέλφειας  30 θέσεις
(Μαιάνδρου 113, Νέα Φιλαδέλφεια)
           Γ΄ Παιδικός Σταθμός Νέας Φιλαδέλφειας    30 θέσεις
(25ης Μαρτίου 3, Νέα Φιλαδέλφεια
           Α΄ Παιδικός Σταθμός Νέας Χαλκηδόνας    41 θέσεις
(Κρυστάλλη 24 και Πεταλά, Νέα Χαλκηδόνα    
           Β΄ Παιδικός Σταθμός Νέας Χαλκηδόνας     17 θέσεις
(Οδυσσέως  2, Νέα Χαλκηδόνα )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου