.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ για δικαστική απόφαση κατά της «Αγιά Σοφιάς»

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek365.com:

 

Οι «εχθροί εκ των έσω» κατάφεραν να δημιουργήσουν πρόβλημα με το παραχωρητήριο, όμως οι άνθρωποι της Ένωσης είναι αποφασισμένοι να λύσουν το θέμα που δημιουργήθηκε

Σε... περιπέτεια κατάφεραν να βάλουν τελικά την ΑΕΚ οι γνωστοί εχθροί του γηπέδου, στους οποίους αναφέρθηκε και ονομαστικά πρόσφατα ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής. Τα γνωστά άτομα, που έκαναν εξαρχής πόλεμο σε αυτή την νέα προσπάθεια της Ένωσης, τόσο για τις ΠΑΕ και ΚΑΕ, όσο και για το γήπεδο, είχαν κάνει προσφυγή κατά του παραχωρητηρίου του οικοπέδου από το σωματείο στη «Δικέφαλος 1924». Και η απόφαση που εκδόθηκε την έκανε δεκτή για τυπικούς λόγους(!), ακυρώνοντας τη διαδικασία!


Επί της ουσίας το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση των συγκεκριμένων, για μια σειρά από καθαρά τυπικούς λόγους και όχι ουσιαστικούς λόγους. Και χαρακτήρισε τη ΓΣ στην οποία πάρθηκε η απόφαση για το παραχωρητήριο ως «ανυπόστατη».

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η συγκεκριμένη απόφαση δεν δημιουργεί ανησυχία στην ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι δεδομένα υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός... Ο λόγος είναι τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και είναι τα εξής:

* Οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου μπορούν να συνεχιστούν κανονικά το επόμενο διάστημα.

* Η συγκεκριμένη απόφαση δεν προκαλεί καμία άμεση εφαρμογή μέχρι η υπόθεση να τελεσιδικήσει.

* Ως εκ τούτου, η άδεια κατασκευής που έχει εκδοθεί βρίσκεται σε ισχύ και δεν μπορεί να προσβληθεί μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση.

* Η απόφαση του δικαστηρίου χαρακτηρίζει την ΓΣ «ανυπόστατη» για τυπικούς λόγους (όπως π.χ. ότι η πρόσκληση των μελών δεν έγινε με τον προβλεπόμενο τρόπο).

* Συν τοις άλλοις, η άδεια που έχει στα χέρια της η ΑΕΚ δεν εκδόθηκε μόνο στο όνομα της «Δικέφαλος 1924», βάσει του εν λόγω παραχωρητηρίου, αλλά και σε αυτό της ίδιας της Ερασιτεχνικής.

Οι ιθύνοντες της Ερασιτεχνικής, της ΠΑΕ και της «Δικέφαλος 1924» παρέλαβαν σήμερα το σκεπτικό της απόφασης, το μελετούν και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί ποιες ακριβώς είναι οι καλύτερες και ποιο ισχυρές νομικά ενέργειες που πρέπει να γίνουν, ώστε να «θεραπευτούν» τα προβλήματα πριν από την εκδίκαση της έφεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου