.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Επιστροφή Πατέρα στον ΠΑΟ - Η μεγάλη απόφαση

Καθολικό το αίτημα στους κύκλους των φίλων του "Παναθηναϊκού", για επιστροφή του "καπετάνιου"

Καθολικό είναι το αίτημα στους κύκλους των φίλων του Παναθηναϊκού, για την επιστροφή του δισεκατομυριούχου Νικόλα Πατέρα, στην προεδρία του ιστορικού Συλλόγου. Το γεγονός ότι ο μεγιστάνας του εφοπλισμού, ήταν ο τελευταίος, που κατάφερε να δώσει χαρά, πρωτάθλημα και κύπελλο στον ΠΑΟ, δεν περνά απαρατήρητο αυτές τις δύσκολες ώρες, που περνά η ιστορική ομάδα. Με δεδομένη την στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όπως αυτή εκδηλώθηκε με δημόσια και ειλικρινή δήλωση, ο μόνος ΜΕΓΑΛΟΣ, που μένει για να πετάξει σωσίβιο στον Παναθηναϊκό, είναι ο μεγαλοεφοπλιστής Πατέρας.

Μάλιστα, πρόκειται για ένα άνθρωπο που εκτός από την εμπειρία που διαθέτει, αποτελεί κοινό μυστικό ότι δεν έλειψε ούτε λεπτό, όλα αυτά τα χρόνια από τα όσα συνέβαιναν κυρίως σε παρασκηνιακό επίπεδο και αφορούσαν την πράσινη ΠΑΕ. «Ο Πατέρας είναι μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει με αξιώσεις τους Μαρινάκη, Σαββίδη και Μελισσανίδη» αναφέρουν όσοι γνωρίζουν την πραγματική οικονομική επιφάνεια του πολυεκατομμυριούχου, πρώην προέδρου του ΠΑΟ. Το ρευστό που διαθέτει ο Νικόλας Πατέρας, καλύπτει επί τρεις φορές τις οικονομικές τρύπες, του συνόλου των ομάδων.

Με δεδομένη την οικονομική δυνατότητα από τη μία, και την αγάπη για τον ΠΑΟ, από την άλλη, θα πρέπει να θεωρείται περισσότερο από βέβαιο ότι ο ηγέτης των διεθνών θαλασσών, θα δηλώσει πρωί – πρωί, το βροντερό παρών, που θα σηματοδοτήσει τη νέα εποχή του ΠΑΟ. Ακόμη όμως και στην περίπτωση που δεν θα θελήσει να εμπλακεί εκ νέου στα διοικητικά δρώμενα της πράσινης ΠΑΕ, η συμβολή Πατέρα, σε οικονομικό και συμβουλευτικό επίπεδο, είναι περισσότερο από αναγκαία.
Άλλωστε, όπως, έχει γραφτεί κατ΄επανάληψη σε έγκριτες εφημερίδες, όπως η Espresso και η Deal News, ο Νικόλας Πατέρας, που προνόησε να πουλήσει την κατάλληλη στιγμή τον στόλο του, κατάφερε να διαθέτει τεράστια ρευστότητα που προσεγγίζει το 1 δις ευρώ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα 30 και 40 εκ. ευρώ για να σωθεί η ιστορική ομάδα, όχι μόνο δεν του αλλάζουν την καθημερινότητα, αλλά απεναντίας είναι «σαν κερνά ένα καφέ τους φίλους του».

Πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου