.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Άθλια πρόκληση των "53" του ΣΥΡΙΖΑ. Ψηφίζουν πλειστηριασμούς και καλούν παράλληλα σε μέτωπο εναντίον τους

Άθλια πρόκληση των "53" του ΣΥΡΙΖΑ. Ψηφίζουν πλειστηριασμούς και καλούν παράλληλα σε μέτωπο εναντίον τους


Η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί με την προσπάθεια ορισμένων εντός ΣΥΡΙΖΑ να παριστάνουν ότι πατάνε και σε δύο βάρκες.
Ο λόγος για τους "53" του ΣΥΡΙΖΑ, που ενώ ψηφίζουν τα μνημόνια το ένα μετά το άλλο, ο επικεφαλής τους Ευκλείδης Τσακαλώτος φέρνει τα μνημόνια μεταφρασμένα από το Βερολίνο, οι βουλευτές τους όπως Καραγιαννίδης ψηφίζουν τα μνημόνια με χέρια και με πόδια, έρχονται σήμερα και προκαλούν.

Ο λόγος για το επίσης μέλος της κίνησης των "53" του ΣΥΡΙΖΑ και μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Κνήτου που σε σημερινή της ανάρτηση στην Εποχή  κάλεσε στην συγκρότηση ενός μετώπου κατά των πλειστηριασμών.
Συγκεκριμένα έγραψε:
Ας επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά πώς Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την υποχρέωση να βγάλει τη χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια. Ο κίνδυνος πλειστηριασμού κατοικίας ανθρώπων αδύναμων οικονομικά θα τραυματίσει με βίαιο και οριστικό τρόπο τη σχέση μας με την κοινωνία, αδικώντας τις ουσιαστικές θετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στους τομείς της υγείας, της παιδείας, της εργασίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης , της ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους.

Παράλληλα με τις όποιες κυβερνητικές πρωτοβουλίες παραμένει αναγκαία η συγκρότηση ενός ευρύτατου μετώπου αλληλεγγύης, ενημέρωσης και συλλογικών δράσεων κατά των πλειστηριασμών, δράσεων που θα ενισχύουν την συμμετοχή των ίδιων των πληττόμενων οφειλετών, θα απομονώνουν αποφασιστικά ακροδεξιά-φασιστικά στοιχεία που επιδιώκουν προβολή των απόψεών τους και θα στηρίζουν ουσιαστικά το δικαίωμα στην κατοικία των υπερχρεωμένων ανθρώπων.

Πόσο ηλίθιο θεωρούν τον κόσμο ενώ στηρίζουν την κυβέρνηση που φέρνει πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας θα δει με καλό μάτι τις παραπάνω προσκλήσεις.

Ας τολμήσουν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανιστούν σε πλειστηριασμούς να δούμε πως θα φύγουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου