.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Κατάληψη στο Γυμνάσιο Νέας Χαλκηδόνας και αίτημα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για κατεπείγουσα σύγκληση του σχολικού συμβουλίου της σχολικής μονάδας.




ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ –                         
ΝΕΑΣΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
Γραφεία: Σαρανταπόρου & Πλατεία Κερκύρας 12, 4ο συγκρότημα εργατικών πολυκατοικιών της περιοχής Βλάχου, 14342 Νέα Φιλαδέλφεια
             Νέα Φιλαδέλφεια, 15/11/2017
Αρ. Πρωτ.: 39/2017

ΘΕΜΑ:Κατάληψη στο  Γυμνάσιο  Νέας Χαλκηδόνας


Με αφορμή την κατάληψη που πραγματοποιούν από σήμερα 15 Νοεμβρίου οι μαθητές του Γυμνασίου Νέας Χαλκηδόνας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας  ζητά την  κατεπείγουσα σύγκληση του σχολικού συμβουλίου της σχολικής μονάδας. Σύμφωνα με το άρθρο 51 του νόµου 1566/85 το όργανο αυτό,  το οποίο αποτελείται από το σύλλογο των διδασκόντων του σχολείου, τα µέλη του διοικητικού συµβουλίου του συλλόγου γονέων , τον εκπρόσωπο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και το προεδρείο του 15μελούς(στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση), συγκαλείται με ευθύνη του Δ/ντή του σχολείου και συζητά ζητήματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα.  Το σχολικό συµβούλιο  λειτουργεί νόµιµα µε όσα µέλη του είναι παρόντα.
Η  Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έχει θέσει εκ νέου - μεταξύ άλλων -  το θέμα των εργασιών συντήρησης των σχολικών κτιρίων στην ημερήσια διάταξη του αιτήματος συνάντησης του Διοικητικού Συμβουλίου της με το Δήμαρχο  Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας(Αρ. Πρωτ. 37/10-11-2017).


                                                         Για το Δ.Σ.
      Ο Πρόεδρος                                                                            Ο Γ. Γραμματέας

Αλέξανδρος Γούλας                                                                         Νίκος Τσορβάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου