.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ν.Φ-Ν.Χ για την Επέτειο του Πολυτεχνείου



Ο.Μ. Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ


Τιμάμε την  44η επέτειο του Πολυτεχνείου


Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας, τιμά τον αιματηρό αγώνα των φοιτητών και του Ελληνικού λαού για την επανεγκαθίδρυση της δημοκρατίας στην χώρα μας μετά από την επταετή χούντα των συνταγματαρχών. 

Η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1973 σηματοδοτεί, ιδιαίτερα σήμερα, την αφύπνιση του λαού της χώρας μας κατά του φασισμού, του αυταρχισμού και του παλαιού πολιτικού κατεστημένου. Υποχρεώνει όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας να βρίσκονται σε εγρήγορση για την άμεση απομόνωση, με θεσμικό και διαλεκτικό τρόπο, των υπόγειων δυνάμεων που πλήττουν το κύρος και τις αρχές της διαφάνειας και της δημοκρατίας. Η επέτειος δεν αποτελεί απλά μια ιστορική εμπειρία. Αποτελεί σύγχρονο και επιτακτικό καθήκον. Αναβιώνει την ανάγκη για συστηματική κινητοποίηση κατά των δυνάμεων που υπονομεύουν την ενότητα του λαού και αλλοιώνουν την ιστορία και τις δημοκρατικές αρχές του πολιτεύματος. 


Ως τέτοιο καθήκον το κόμμα μας θα προβάλλει την "Δημοκρατία " απέναντι στον Αυταρχισμό και την "Μνήμη" απέναντι στην λήθη ενώ η τοπική μας οργάνωση θα συμμετάσχει στην πορεία του Πολυτεχνείου και στις πολιτικές εκδηλώσεις του κόμματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου