.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΝΕΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ"





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΝΕΟΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 5Χ5 «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ».


Το γήπεδο 5Χ5 «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ»  για μια ακόμα φορά έγινε  στόχος βανδαλισμών από την ημέρα που παραδόθηκε στην αθλητική κοινότητα Νέας Χαλκηδόνας. Φαίνεται πως  αυτό ενόχλησε κάποιους που έχουν βάλει στόχο να το βανδαλίζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Το βράδυ, μετά τα εγκαίνια του γηπέδου, άγνωστοι εισέβαλαν στα αποδυτήρια αφού έσπασαν και τις προστατευτικές μπάρες των θυρών των αποδυτηρίων και έκλεψαν την ηχητική εγκατάσταση. Δύο μήνες περίπου μετά, άγνωστοι κατέστρεψαν τα δύο W.C. του γηπέδου.


Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας προχώρησε άμεσα στην αποκατάσταση τους αλλά οι απτόητοι άγνωστοι  επανήλθαν και φέτος τον Οκτώβρη καταστρέφοντας και πάλι τις εγκαταστάσεις. Από τις 18 Οκτωβρίου και μετά άρχισε η αποκατάσταση των ζημιών αλλά και πάλι τις προηγούμενες μέρες, πριν ακόμα ολοκληρωθούν οι εργασίες, οι άγνωστοι κατέστρεψαν και τις νέες ανολοκλήρωτες εγκαταστάσεις.

Δεσμευόμαστε ότι η Τεχνική Υπηρεσία θα αποκαταστήσει για μια ακόμα φορά τις ζημιές και καλούμε την αθλητική Κοινότητα της Νέας Χαλκηδόνας τη δημοτική περιουσία από νέους βανδαλισμούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου