.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Με 25 ευρώ (!!!) το τετραγωνικό μέτρο ξεπούλησαν την παραλία Αφάντου στη Ρόδο

Το ΤΑΙΠΕΔ (όπως διαβάσαμε στην Εφημερίδα των Συντακτών) ανακοίνωσε ότι «ολοκληρώθηκε με επιτυχία» ο διαγωνισμός για τα ακίνητα στην περιοχή Αφάντου στη Ρόδο. Το Δ.Σ. του Ταμείου Ξεπουλήματος της Περιουσίας του Δημοσίου αποφάσισε ότι 42 εκατομμύρια ευρώ είναι ικανοποιητικό τίμημα για το καλύτερο εναπομείναν φιλέτο της Ρόδου.


Όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ «το διοικητικό συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση και μετά από τη θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, ανακήρυξε ομόφωνα ως πλειοδότες του διαγωνισμού για τα δύο ακίνητα στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου την εταιρεία M.A.Angeliades Inc. με προσφορά ύψους 26.900.000 ευρώ για το ακίνητο Golf – Βόρειο Αφάντου και την εταιρεία T.N. Aegean Sun Investments Limited, μετά την αποσφράγιση της βελτιωμένης προσφοράς της ύψους 15.200.000 ευρώ για το ακίνητο «Φωνή της Αμερικής» – Νότιο Αφάντου (σύνολο 42.100.000 ευρώ).
Ομολογούμε ότι δεν γνωρίζουμε τα κτηματομεσιτικά, ωστόσο μπορούμε να κάνουμε απλές πράξεις αριθμητικής. Οπότε, έχουμε και λέμε:
  •  1 στρέμμα = 1000 τετραγωνικά μέτρα
  • 1.615 στρέμματα = 1.615.000 τετραγωνικά μέτρα
Οπότε
  • Εφόσον  με 42.100.000 ευρώ αγοράστηκαν 1.615.000 τετραγωνικά μέτρα
  • Τότε  με 26 και κάτι ευρώ, αγοράζει κανείς 1 τετραγωνικό μέτρο!
Με ποιο απλά λόγια: Οι κύριοι της κυβέρνησης και του ΤΑΙΠΕΔ ξεπούλησαν το καλύτερο εναπομείναν παραλιακό φιλέτο στη Ρόδο με τιμή 26 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο. Ε… αυτό μόνο κλοπή λέγεται και «σκότωμα» των κλοπιμαίων σε κλεπταποδόχο.

ΥΓ. Η αναζήτηση κλεπταποδόχων  για το σκότωμα και των υπόλοιπων παραλιακών (και άλλων ) φιλέτων της χώρας συνεχίζεται. Πληροφορίες εδώ.


πηγή:  imerodromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου