.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ο Τσίπρας θέλει συνάντηση με τον Μελισσανίδη για το γήπεδο

Στη φωτογραφία λείπει ο Τσίπρας αλλά είναι ο Στουρνάρας και ο μακαρίτης Σταυρίδης πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ μετά το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ
Στην ΑΕΚ περιμένουν να εξεταστεί από τη ΔΟΚΚ ο φάκελος για την οικοδομική άδεια που έχει καταθέσει η «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» προκειμένου να πάρει επιτέλους την έγκριση μετά από ένα χρόνο παρουσίας Μελισσανίδη στα κοινά της ΑΕΚ και να μπουν οι μπουλντόζες στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για να ξεκινήσουν τα έργα της ανέγερσης της «Αγιά Σοφιάς».


Την ίδια στιγμή, σημερινό δημοσίευμα του «Goal» υποστηρίζει ότι «ψήνεται» συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το γήπεδο. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έχει πει «ναι» στο γήπεδο της ΑΕΚ θα τα πει το επόμενο διάστημα με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης παρουσία στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ο κ. Τσίπρας με κάποια από τα στελέχη του κόμματος θέλουν να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ. Μάλιστα θα πραγματοποιηθεί συζήτηση πάνω στους τρεις άξονες, όπως την αναδάσωση του άλσους, τη δενδροφύτευση άλλης περιοχής που θα υποδείξει ο δήμος, θα προσαρμοστεί στον συντελεστή δόμησης (το έχει ήδη πράξει) και θα παράσχει θέσεις στάθμευσης προς χρήση του δήμου και μόνο.

Τι γίνεται με τα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Ωστόσο, όπως τυγχάνει να γνωρίζει το aek24hours.gr, δεν υπάρχει μόνο ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και κάποια στελέχη του που θέλουν το γήπεδο. Υπάρχουν και αυτοί που αντιδρούν. Άλλωστε ο κ. Τσίπρας με τους «δικούς» του είναι η μειοψηφία για την ώρα. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στην ψήφιση του νομοσχεδίου για το ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας όταν και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταψήφισε το ρυθμιστικό. Το ερώτημα είναι αν έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε μέχρι σήμερα.

Η Δούρου και ο Βασιλόπουλος

Την ερχόμενη Δευτέρα αλλάζει το τοπίο σε Δήμους και Περιφέρειες. Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ στρέφεται τόσο στο Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας όσο και στην Περιφέρεια Αττικής. Άρης Βασιλόπουλος και Ρένα Δούρου είναι το «αντίπαλο» δέος από αυτό θα ήθελε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο πρώτος με την τελευταία ανακοίνωσή του πριν από τις διακοπές ξεκαθάριζε ότι ναι μεν θέλει το γήπεδο, αλλά με τους δικούς του όρους. Βέβαια, το ρυθμιστικό πέρασε, το άλσος γίνεται Μητροπολιτικό Πάρκο και κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να το προσβάλουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Το αν το καταφέρουν θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Αυτό που «καίει» όμως την ΑΕΚ δεν είναι τόσο ο κ. Βασιλόπουλος όσο η κ. Δούρου και συγκεκριμένα τα 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα υπάρχουν, αλλά δεν θα δοθούν έτσι εύκολα. Η κ. Δούρου θέλει να πάρει το… αίμα της πίσω για όσα γράφτηκαν για εκείνη από μερίδα του ηλεκτρονικού και όχι μόνο Τύπου. Η νέα Περιφερειάρχης θα προσπαθήσει να φέρει στα… νερά της τον Μελισσανίδη και να του ζητήσει εξηγήσεις. Θέλει να τον παιδέψει και να αλλάξει το σκηνικό με τις επιθέσεις που δέχεται ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κατά καιρούς. Μόλις το πετύχει, τότε απλόχερα θα δώσει τα χρήματα.

πηγή:  aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου