.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ: Είναι πλέον επίτιμος δημότης Πάτμου.

Ξεχωριστή τιμή για το συμπολίτη μας επικεφαλής του συνδυασμού "Ζούμε μαζί" Απόστολο Κόντο, που υπήρξε ένας από τους κορυφαίους σε επιδόσεις και ήθος αθλητές και καλαθοσφαιριστές όλων των εποχών!


Σε μια πολύ όμορφη τελετή και σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα αναγορεύτηκε από τον Δήμο Πάτμου ως Επίτιμος Δημότης ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Απόστολος Κόντος.
Στην ομιλία του στο Δημοτικό συμβούλιο αλλά και στο πλήθος φίλων και Πατμίων που παρέστησαν ο Δήμαρχος Πάτμου αφού αναφέρθηκε και μεγάλη προσφορά του κ. Κόντου στον αθλητισμό και στην πατρίδα μέσα από τα διάφορα πόστα που υπηρέτησε του απένειμε και μια τιμητική πλακέτα.

Φωτογραφίες:  Σμαράγδα Μουλιάτη.
Με έκδηλη συγκίνηση ο κ. Κόντος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο και κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του είπε χαρακτηριστικά "για μένα η αναγόρευση μου σε επίτιμο Δημότη αποτελεί την μέγιστη Τιμή που μου έχει απονεμηθεί μέχρι σήμερα".
Η τελετή έκλεισε με τις καθιερωμένες φωτογραφήσεις με το τιμώμενο πρόσωπο και την παράθεση από τον Δήμο αναψυκτικών και παραδοσιακών γλυκισμάτων.

πηγή: patmostimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου