.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

H "Δύναμη Πολιτών" για τα γεγονότα στο Νεκροταφείο και δημοσιεύματα που ακολούθησαν... αλλά και μια δική μας σημείωση


ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αριστείδη Βασιλόπουλου του Ζήσιμου, κατοίκου                   Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος
ΠΡΟΣ
Την δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη, κάτοικο ……………………
Κοινοποιούμενη και προς το Δημοτικό συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, όπως νομίμως εκπροσωπείται
————— ————–


Από δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο περιήλθε σε γνώση μου η προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού με αριθμό πρωτοκόλλου 14017/30-07-2014 που αφορά την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου-ανθοπωλείου στο δημοτικό νεκροταφείο του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και του διαγωνισμού με αριθμό πρωτοκόλλου 13302/18-07-2014 που αφορά την εκμίσθωση του κυλικείου του δημοτικού νεκροταφείου.


Εν όψει της αποχωρήσεως σας από τη δημοτική αρχή και την αντίστοιχη ανάληψη καθηκόντων από εμένα στις 31.8.2014, η προκήρυξη των ανωτέρω διαγωνισμών οι οποίοι έχουν οριστεί να διεξαχθούν 18-08-2014, ελάχιστες ημέρες πριν από την αποχώρησή σας, συνιστά πράξη πολιτικά και ηθικά ανεπίτρεπτη, διότι γεννά εύλογες αμφιβολίες ως προς την σκοπιμότητά της ελάχιστο χρονικό διάστημα πριν από την παράδοση της δημοτικής αρχής σε μένα. Επειδή από τις εν λόγω προκηρύξεις είναι ενδεχόμενο να προκύψουν ευθύνες και δυσμενείς συνέπειες για τον Δήμο, τον οποίο εκπροσωπείτε, σας γνωρίζω ότι θα λάβω όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλάξω τα συμφέροντα του Δήμου, μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου. Είναι αυτονόητο ότι οποιαδήποτε παρατυπία, παράλειψη ή παρανομία, αφορώσα τους εν λόγω διαγωνισμούς, η οποία οφείλεται σε αμέλεια ή δόλο των υπαλλήλων ή εκπροσώπων του Δήμου, δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητη από τη νέα δημοτική αρχή.

Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα, 8.8.2014

Ο εξωδίκως δηλών



Δελτίο Τύπου για το σχετικό με τους διαγωνισμούς στο νεκροταφείο εξώδικο.

Είναι τουλάχιστον υποκριτική η στάση συγκεκριμένων παραγόντων της πολιτικής και δημοσιογραφίας της πόλης αναφορικά με το εξώδικο που εστάλη από το νέο Δήμαρχο, κύριο Αρη Βασιλόπουλο, προς την απερχόμενη Δήμαρχο. Ενώ η κακοδιαχείριση του νεκροταφείου είχε ως αποτέλεσμα απώλεια εσόδων πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ από τα ταμεία του Δήμου, και ενώ στην Οικονομική Επιτροπή υπήρξε ρητή δέσμευση ότι δε θα προχωρήσουν σε διαγωνισμό για το νεκροταφείο, λίγο πριν διαδεχθούμε  την διοίκηση του Δήμου επιχειρούν να φέρουν τη νέα Δημοτική Αρχή προ τετελεσμένων γεγονότων. Σε αυτό είχαμε χρέος  να αντιδράσουμε υπερασπιζόμενοι το δημόσιο συμφέρον όλων των δημοτών.

Αντί  να απολογηθούν για το διαρκές σιωπητήριο που έχουν κηρύξει για ένα τόσο σοβαρό θέμα, προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα αντιπαλότητας με τους εργαζόμενους παρερμηνεύοντας μία άστοχη φράση στο τέλος του εξώδικου. Δηλώνουμε για άλλη μία φορά ξεκάθαρα ότι είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τέλος στην αδιαφάνεια και την κακοδιαχείριση.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου δε θα αντιμετωπίσουν καμία διάθεση ρεβανσισμού αλλά κανόνες αξιοκρατίας και εμπιστοσύνης για την κοινή προσπάθεια να σταθεί ο Δήμος στα πόδια του.

Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα,
14-08-2014

Σημείωση krisseis.blogspot.gr.

Στο δικό μας ιστότοπο δε στάλθηκε τίποτε από τα παραπάνω, και συνεπώς εμείς δεν αποσιωπήσαμε το παραμικρό!

Για γεγονότα που συνέβησαν στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου μάθαμε από το  e-alitheia.gr

Το εξώδικο και το δελτίο τύπου που ακολούθησε, τα εντοπίσαμε από επίσκεψη στη σελίδα της "Δύναμης Πολιτών", σε μια προσπάθεια να δούμε αν υπάρχει κάποια δραστηριότητα που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου