.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Άρθρο του Σπύρου Καβακόπουλου: Όρκος, μια πρόφαση για να τσακωθούν χωρίς λόγο.

Ούτε μνημόνια, ούτε κόκκινα δάνεια, ούτε τρόικες μας αλλάζουν. Αντί να βρεθούμε όλοι μαζί για να δημιουργήσουμε και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα, ψάχνουμε να βρούμε αφορμές για να βρεθούμε απέναντι και να μαλώσουμε.

Ο καθρέπτης μας - πολιτικοί μας, πάλι βρήκαν τρόπο για να δείξουν πόσο άχρηστοι είναι. Μαλώνουν γιατί ο ένας ορκίζεται στο λαό, ο άλλος στο σύνταγμα κι ο άλλος στο ευαγγέλιο. Αφού όλοι «εν Ελλάδι» ξέρουμε ότι ο όρκος είναι για τα προσχήματα και το θεαθήναι, τι τσακώνεστε ρε πολιτικάντηδες;;; Tα ρουσφέτια θα τα συνεχίζετε, τις κομματικές προσλήψεις το ίδιο, τα φακελάκια και γρηγορόσημα θα τ’ αφήνετε να μας κάνουν τη ζωή πατίνι και τους τεμπέληδές σας, να μας κάνουν τους καμπόσους.


Κοι πολιτικοί αν θέλετε να κάνετε κάτι για τα κορόϊδα που σας ψηφίζουν, δώστε το παράδειγμα σας και αφήστε κατά μέρους τους ψεύτικους μεγάλους όρκους.

Ο μεγάλος δάσκαλος Εμμανουήλ Κριαράς πριν φύγει, είχε πει : Επίστεψα πολύ στον έρωτα... Είναι αυτός που σε βοηθά να ζεις και να δημιουργείς. Είναι αυτό που λείπει ίσως σήμερα...”. Κοι πολιτικάντηδες, μπας είστε ανέραστοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου