.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Η "Δύναμη Πολιτών" για την ένσταση του "νέο"


dynami logo
Συμπολίτες, συμπολίτισσες,
Την Κυριακή ορκίζεται το νέο δημοτικό συμβούλιο που εσείς αναδείξατε. Δυο μόλις 24ωρα πριν, η δημοτική κίνηση «νέο – ανεξάρτητη πρωτοβουλία» επέλεξε να δημοσιοποιήσει την ένσταση που υπέβαλε σχεδόν ένα μήνα πριν, αμφισβητώντας το αποτέλεσμα των εκλογών. Η επιλογή του χρόνου δεν είναι καθόλου τυχαία: η ατυχής επιχειρηματολογία του κυρίου Αράπογλου μπορεί να στηριχτεί μόνο σε επικοινωνιακά τεχνάσματα. Επικαλούμενος προσχηματικά ένα αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμά του, όπως η επανακαταμέτρηση των ψήφων, στην πραγματικότητα επιχειρεί να ακυρώσει ολόκληρη την εκλογική διαδικασία. Αμφισβητεί τους εκλογικούς αντιπροσώπους όλων των συνδυασμών που την επέβλεπαν, λοιδορεί τους λειτουργούς της δικαιοσύνης οι οποίοι την εγγυώνται και εντέλει προσβάλλει όλες κι όλους εσάς που επιλέξατε . Εφόσον οι πολίτες δεν τους επέλεξαν, ο κύριος Αράπογλου και η παράταξή του προσπαθεί… να εκλέξει άλλο λαό.
Σεβόμαστε την απογοήτευσή τους, αλλά τους καλούμε να συμμετέχουν στη γιορτή: γιατί περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αυτή την Κυριακή η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου θα είναι μια γιορτή για την ίδια τη δημοκρατία, την ελευθερία της έκφρασης, το δικαίωμα των πολιτών να αποφασίζουν για τις ζωές τους. Ως παράταξη έχουμε ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη προκειμένου να επικυρωθεί η γνήσια και ανόθευτη λαϊκή βούληση.
Σας καλούμε αυτή την Κυριακή να έρθετε στην ορκωμοσία για να δείξουμε σε όλους αυτό που εμείς ξέρουμε καλά: ο λαός μας ούτε εκβιάζεται, ούτε παγιδεύεται. Στις 12 το μεσημέρι, θα είμαστε όλοι και όλες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Δεκελείας 154 & Αττάλειας – Νέα Φιλαδέλφεια). Από Δευτέρα ξεκινάμε όλοι μαζί με υπευθυνότητα την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του Δήμου μας προκειμένου να τον ξαναθέσουμε σε μία τροχιά αλληλεγγύης, δημιουργίας και προκοπής.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
29/8/2014


1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΡΑΠΟΓΛΕ Ι ΚΑ ΚΟΛΠΑ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΙΚΗΣΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΑΚΡΩΑΤΗΡΙΟ. ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΑΕΚΟΛΕΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΟΧΙ ΕΔΩ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή