.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Χούλιγκανς της ΑΕΚ: Μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς και υβριστικά συνθήματα κατά της Ρ. Δούρου

Μετά τα ανάλογα με το Μπάγεβιτς, τώρα επιδεικνύουν το... υψηλό επίπεδο τους με τη Ρένα Δούρου
Σύμφωνα με τα φέιγ βολάν που άφησαν οι ίδιοι, ήταν μια διαμαρτυρία για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της κατασκευής γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια-Τι θα πουν τώρα ορισμένοι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίοι, κατά τη συζήτηση του νέου ρυθμιστικού στη Βουλή, είχαν μόνον καλά λόγια για την ομάδα



Τι θα πουν τώρα  ορισμένοι βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίοι, κατά τη συζήτηση του νέου ρυθμιστικού στη Βουλή, εξαπέλυαν διθυράμβους υπέρ των οπαδών της ΑΕΚ, μετά την επίθεση  μετά την επίθεση με μπογιές των χούλιγκανς της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα φέιγ βολάν που άφησαν οι ίδιοι, ήταν μια διαμαρτυρία για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της κατασκευής γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ κάποια από αυτά είχαν τη φωτογραφία της νεοεκλεγείσας περιφερειάρχη Αττικής κυρίας Ρένας Δούρου, η οποία έχει εκφράσει ανοικτά ενστάσεις για την κοπή δενδρυλλίων του άλσους της περιοχής, με υβριστικά εναντίον της συνθήματα.

Από χθες, σύμφωνα με τα τοπικά σάιτ, τα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Καλαμαριά είναι βαμμένα στα… κιτρινόμαυρα.

πηγή: hitandrun.gr

1 σχόλιο:

  1. Αδιανόητο και καταδικαστέο. Η κα. Δούρου είναι νόμιμα και δημοκρατικά εκλεγμένη στην Περιφέρεια Αττικής. Ελπίζω επίσης να μην είναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή