.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Πως παρουσίασαν τα οπαδικά της ΑΕΚ σάιτ τα τρικ του Συντονιστικού

Η φωτογραφία είναι από το aekvoice.gr

Το aek-live.gr 

Προκαλούν και πάλι οι «Οικοταλιμπάν» της Νέας Φιλαδέλφειας! 

Γέμισαν την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας με φέϊγ βολάν που αναγράφουν…

Το σύνθημα ερχόμαΣτΕ… (με υπογραφή Συντονιστικό της Ελπίδας…) και με σαφέστατα υπαινικτικό και ειρωνικό τρόπο, προκαλούν για άλλη μία φορά οι «οικοταλιμπάν» της Νέας Φιλαδέλφειας και των γύρω περιοχών… τον κόσμο της ΑΕΚ.

Το υπονοούμενο βέβαια είναι σαφέστατο και δηλώνουν με αυτό τον τρόπο, ότι θα προσφύγουν στο Συμβούλιο Της Επικρατείας (ΣτΕ) ώστε να μπλοκάρουν την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στα πατρογονικά της εδάφη…


Το ενδιαφέρον φυσικά είναι να δούμε πόσοι τελικά θα τους στηρίξουν άμεσα ή έμμεσα…



Το aekvoice.gr

Προκαλούν την ΑΕΚ και τον κόσμο

Οι αντιφρονούντες με ειρωνική διάθεση απέναντι στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια προαναγγέλλουν τις προσφυγές στο ΣτΕ, με φέιγ βολάν που έχουν πεταχτεί στην πόλη.

H ...γραφική μειοψηφία των αντιφρονούντων ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά επιδιώκοντας να προκαλέσει τον κόσμο της ΑΕΚ με φέιγ βολάν τα οποία προαναγγέλλουν την προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Το ένα μάλιστα έχει ειρωνικό χαρακτήρα, βασιζόμενο στο σλόγκαν «Ερχόμαστε» τονίζοντας τα γράμματα που παραπέμπουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Στε).

Το άλλο φέιγ βολάν αναφέρει ότι δεν θα επιτραπεί να μετατραπεί η Νέα Φιλαδέλφεια σε ...Παλέρμο και καταφέρεται κατά του ρυθμιστικού. Βέβαια, ρυθμιστικό και γήπεδο της ΑΕΚ έχουν πλέον γίνει νόμος, η ΑΕΚ είναι οχυρωμένη στο ΣτΕ λόγω του άρθρου 82 και οι αναμενόμενες προσφυγές όσων δεν επιθυμούν την κατασκευή του γηπέδου στο οικόπεδο της «Ένωσης» πολύ δύσκολα θα έχουν κάποια τύχη.



Το aek365.com

Ετοιμάζονται για προσφυγή στο ΣΤΕ οι γραφικοί ανώνυμοι αντιΑΕΚτζήδες 

Εριξαν φέιγ βολάν στη Νέα Φιλαδέλφεια


Οι γραφικοί και πάντα ανώνυμοι αντιφρονούντες του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έπιασαν δουλειά. Αμέσως μετά την ψήφιση του νόμου που δίνει το δικαίωμα στην ΑΕΚ να χτίσει το γήπεδο της στον ιδιόκτητο χώρο της οι γραφικοί ανώνυμοι που ουδείς γνωρίζει αν είναι κάτοικοι Φιλαδέλφειας ή... Καμινίων πήγαν ένα βήμα εμπρός την ανακοίνωση του ερυθρόλευκου δήμαρχου Βασιλόπουλου και προαναγγέλουν προσφυγή στο ΣΤΕ κατά της ΑΕΚ. Μάλιστα οι ανώνυμοι γραφικοί ειρωνεύονται το κεντρικό σύνθημα της ΑΕΚ από πέρυσι το "ερχόμαστε" γράφοντας το στα φέιγ βολάν τους, που φαίνονται στην φωτογραφία, με τα τρία τελευταία γράμματα κεφαλαία για να παραπέμπει στο ΣΤΕ.



Το aek1924.gr του συμπολίτη μας δημοσιογράφου Βαγγέλη Αρναούτογλου είχε προηγηθεί εδώ

 

1 σχόλιο:

  1. Παιδια γερα να σταματησουμε τον Μελισσανιδη! Μη γινει καμια στραβη και μας παρει κανενα πρωταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή