.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

«Χαμός» στην Γ.Σ της Ερασιτεχνικής δέχτηκε χτύπημα η υποψήφια στις πρόσφατες εκλογές με την Ευτυχία Γαϊτανά, Ελπίδα Στέβη!

Το aek1924.gr του συμπολίτη μας Βαγγέλη Αρναούτογλου μας πληροφορεί για όσα γίνονται στη Γ.Σ. της ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Φαίνεται οι... αψιμαχίες είναι τρόπος ζωής ή όρος κυριαρχίας στην ομάδα! 

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του όπως ακριβώς δημοσιεύετηκε. 

Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος σηκώθηκε να μιλήσει μετά την ομιλία του πρώην Γενικού Αρχηγού της ΑΕΚ, Σπύρου Παπαϊωάνου, ο κόσμος ήθελε περεταίρω διευκρινήσεις, τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να δεχθεί χτύπημα η Ελπίδα Στέβη.





«Ευχαριστώ τον κόσμο της ΑΕΚ. Υποβάλλω την παραίτηση μου. Συμφωνώ με τα όσα είπε ο Σπύρος Παπαϊωάννου. Δεν έχω δημιουργήσει χρέη, τα χρέη προϋπήρχαν. Δόξα το Θεό που ήμασταν και εμείς και δεν έπεσε το βόλεϊ στο τοπικό», είπε ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κοτσάτος, και κάπου εκεί άναψαν τα αίματα.

Η κατάσταση μάλιστα ξέφυγε, τα μέλη του Δ.Σ σηκώθηκαν από το πάνελ, ο κόσμος ζητούσε περεταίρω εξηγήσεις, ενώ από τις αψιμαχίες δέχθηκε χτύπημα η Ελπίδα Στέβη.

3 σχόλια:

  1. Η Στεβή δεν ήταν με τον Αράπογλου αλλά με την Γαιτανά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. K. Kαμπούρη η Ελπίδα Στεβή ήταν υποψήφια του συνδυασμού Νέα Προοπτική της Ευτυχίας Γαϊτανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζητώ συγνώμη από την κ. Ελπίδα Στεβή και τον κ. Γιώργο Αράπογλου για το λάθος μου. Προφανώς μπερδεύτηκα... και ήδη το διόρθωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή