.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

SOS: Καμπανάκι κινδύνου για τα 20 εκατομμύρια της Περιφέρειας

Άρχισαν τα όργανα στον Παναθηναϊκό με τα 7 εκατομμύρια που είναι να πάρουν από την Πολιτεία για την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας…

Αυτή η εξέλιξη σχετίζεται (μελλοντικά…) και με την ΑΕΚ, με πιθανές αντιδράσεις που θα υπάρξουν από αγνώστους… ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν ήδη συνάψει ένα άτυπο μέτωπο στο θέμα των γηπέδων και η εξέλιξη αυτήείναι ανησυχητική, με γνώμονα τις ήδη επαπειλούμενες αντιδράσεις διαφόρων και προσφυγή στο ΣτΕ για το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Παράλληλα οι ίδιοι που προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη ή κάποιοι άλλοι που σκέφτονται και λειτουργούν παρόμοια, προφανώς και θα θέσουν θέμα χρηματοδότησης από την Περιφέρεια και για την ΑΕΚ, που περιμένει τα 20 εκατομμύρια της Δούρου.

Άρα η ΑΕΚ, με βάση αυτή την εξέλιξη, θα πρέπει να οπλιστεί με επιχειρήματα και να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις… Οι εξελίξεις είναι προ των πυλών και χρειάζεται (και είναι προφανές αυτό…) τακτική αντιμετώπισης.

Σας αποκαλύπτουμε τι γράφουν μεταξύ άλλων οι τρείς πολίτες (Κωστής Λυμπουρίδης, Νίκος Χαραλάμπους και Μάκης Σπυράτος) που κατέθεσαν την προσφυγή κατά της χρηματοδότησης των έργων ανακατασκευής της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

«Καταθέσαμε σήμερα, προσφυγή για την ακύρωση της απόφασης της Περιφέρειας Αττικής να χρηματοδοτήσει, εν μέσω δημοσιονομικής καταστροφής, με 7.000.000€ την ανακατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Θυμίζουμε ότι η περιοχή που βρίσκεται το γήπεδο είναι χαρακτηρισμένη ως κοινόχρηστο πράσινο, ο ΠΑΟ δεν έχει την κυριότητα, αλλά την χρήση του, και το γήπεδο προβλέπεται να κατεδαφιστεί μόλις βρεθεί ο προσφορότερος τρόπος να ανεγερθεί νέο στον Ελαιώνα.

Η απόφαση που ζητάμε να ακυρωθεί, πετάει 7.000.000€ από χρήματα των φορολογουμένων για γρασίδι, αύξηση καθισμάτων, κατασκευή VIP rooms και δημοσιογραφικών θεωρείων ενός κατεδαφιστέου γηπέδου. Το πολιτικό μας σύστημα έχει πτωχεύσει την χώρα, αλλά ακολουθεί πιστά την συνταγή «άρτον και θεάματα».

Νίκος Αγγελίδης

πηγή:aek-live.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου