.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Σημαντικότατες παρουσίες κυρίως στελεχών πρώτης γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ, σφράγισαν την ορκωμοσία της Δημάρχου και της νέας Δημοτικής Αρχής! (φωτογραφίες)



Πραγματοποιήθηκε χτες στο κατάμεστο μέσα κι έξω ΠΠΙΕΔ, η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου και της νέας Δημοτικής Αρχής. Την ομιλία του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Στην τελετή παραβρέθηκαν σημαντικότατα πρόσωπα της τοπικής και κεντρικής πολιτικής ζωής. Ανάμεσα στους παρόντες ήταν οι πρώην Δήμαρχοι Νίκος Αδαμόπουλος και Αλέκος Λάλος. Φυσικά παρούσα ήταν και η απερχόμενη Δήμαρχος Ευτυχία Γαϊτανά, η οποία πλέον είναι Δημοτική Σύμβουλος. Σημαντική ήταν η παρουσία της αειθαλούς κ. Νίκης Τρυπιά.

Αυτό όμως που πολιτικά έχει ιδιαίτερη αξία και σημασία, είναι η παρουσία πλήθους στελεχών όλων των κατηγοριών από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ. Σε συνδυασμό με το μεγάλο αριθμό μέσων και φωτογράφων, που ήρθαν για να καλύψουν την εκδήλωση, προκύπτει ότι ο Δήμος μας παραμένει στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος, και θα αποτελέσει βαρόμετρο για τις πολιτικές εξελίξεις. 

Η υπόθεση γήπεδο ΑΕΚ-νέο Ρυθμιστικό με τα γεγονότα που ακολούθησαν, και το γεγονός ότι όπως στην Περιφέρεια, έτσι και στο Δήμο, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να δώσει επιτυχημένα εξετάσεις και δείγματα αριστερής διακυβέρνησης, ανατροπής, και σύγκρουσης με τα μεγάλα συμφέροντα, προκάλεσαν το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε με αφορμή την ορκωμοσία. Αν προκύπτει κάτι από αυτά, είναι πως ακόμη και το παραμικρό που θα συμβαίνει στην πόλη, με αφορμή διάφορα γεγονότα… θα τυχαίνει πανελλαδικής δημοσιότητας! Απομένει στο Δήμαρχο και τη δημοτική πλειοψηφία, ενεργοποιώντας τους πολίτες, να αξιοποιήσουν αυτή τη θεαματικά αυξημένη ισχύ!

Σημαντικότατη και άξια αναφοράς θεωρώ την παρουσία της Ερμίνας Κυπριανίδου! Είναι η νέα Αντιπεριφερειάρχης του Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας στον οποίο ανήκει ο Δήμος μας. Πρόκειται για το πιο σημαντικό πρόσωπο μετά την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου! Είναι ένα από τα 53 στελέχη που είχαν υπογράψει το κείμενο κριτικής, για τα πάρε δώσε στελεχών του κόμματος με το Δημήτρη Μελισσανίδη. Ενώ έχει σημαντικότατη διαδρομή και στους αγώνες για προστασία του περιβάλλοντος. 

Από όσα είπε ο Δήμαρχος στην ομιλία του, κρατώ την τελευταία δέσμευση του, και αναμένουμε την εφαρμογή της στην πράξη! Είπε λοιπόν:

«δεσμευόμαστε τέλος ότι θα βρεθούμε απέναντι σε κάθε μικρό και μεγάλο συμφέρον, που επιχειρεί να ποδηγετήσει τις ζωές μας».















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου