.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΑΕΚ! Για άλλη μια φορά θύμα παραπλάνησης!

Στο ίδιο έργο θεατές!

Λίγους μήνες μετά τις Περιφερειακές εκλογές και ω του θαύματος, λίγες μέρες πριν τις Εθνικές Εκλογές, κάποιοι επαναφέρουν εκβιαστικά διλλήματα, που στόχο έχουν να πλήξουν της αγνή ρομαντική καρδιά, του Δημοκράτη Ενωσίτη φιλάθλου και να τον στείλουν στην κάλπη, με συναισθήματα μίσους και θυμού, απέναντι σε ένα χώρο, που όχι μόνο εχθρικός δεν είναι, αλλά τουναντίον , έχει ακριβώς τις ίδιες ευαισθησίες και ακριβώς τα ίδια ευγενικά συναισθήματα, τόσο για τον Αθλητισμό, όσο και για την κοινωνία και την ζωή!

Και φυσικά πίσω από όλη αυτή τη καλά σκηνοθετημένη φάρσα, κρύβονται όλοι αυτοί που χρόνια τώρα ασχημονούν, στις πλάτες της ομάδας μας και στις ψυχές τις δικές μας και των παιδιών μας και χτίζουν τα δικά τους μαγαζάκια, χωρίς αιδώ και χωρίς φυσικά και κανένας να τους λέει κουβέντα.
Που ήταν όλα αυτά τα  πέτρινα και μαύρα χρόνια, εκείνοι  που σήμερα κόπτονται για το δίκαιο του αιτήματος της ΑΕΚ?

Μήπως τα τελευταία 60 χρόνια κυβερνά την Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Βασιλόπουλος?

Μήπως ξεχάσαμε τις παράγκες, την κατεδάφιση του σπιτιού μας, θυσία στα σχέδια του Κοκακλιστάν, την χρεωκοπία και τον υποβιβασμό στην Γ κατηγορία?

Μήπως ξεχάσαμε τι έλεγε ο τωρινός σωτήρας πριν  3-4 χρόνια όταν η ομάδα ήταν χρεωκοπημένη και φυσικά είχε χάσει τον χαρακτηρισμό, που σήμερα σιγά-σιγά επανανακτά το «Μαγαζί γωνία» δηλαδή?

Και ποιοι είναι αυτοί οι 50-60 τύποι, που ελέω Θεού έχουν πάρει την Ιστορία της ομάδας μας στα χέρια και στα πόδια τους και ασχημονούν, τραμπουκίζουν, χτυπούν, πολίτες, όργανα, ανθρώπους?

Πως συνδυάζεται η ΑΕΚτζίδικη ΑΝΑΡΧΙΚΗ καρδιά, με όλες αυτές τις φασίζουσες ενέργειες?

Και τελικά μήπως αυτές οι ίδιες οι ενέργειες, είναι εκείνες που ρίχνουν νερό στον μύλο όλων εκείνων, που είτε ακούσια(λόγω ιδεολογίας ή ευαισθησιών), είτε εκούσια(λόγω συμφέροντος και μόνο),σαμποτάρουν, φρενάρουν και ξεθωριάζουν το όνειρο?

Όλοι εμείς, που ζήσαμε και τα λαμπρά , αλλά και τα πέτρινα χρόνια της ομάδας μας, όλοι εμείς που δώσαμε αγώνα να κρατήσουμε ΑΕΚάκια τα παιδιά μας, όταν γυρνούσαν από το σχολείο απορημένα και στεναχωρημένα, γιατί οι συμμαθητές τους τα «δούλευαν», όλοι εμείς που νοιώσαμε στο πετσί μας το τι σημαίνει να γίνεσαι από ΑΕΚΑΡΑ,ΑΕΚΑΚΙ, όλοι εμείς που φύγαμε από το γήπεδο μετά το γκολ του Νατσούρα, συγκλονισμένοι και ακόμα δεν έχουμε συνέλθει , όλοι εμείς που ζούμε και αναπνέουμε για να ρθει η στιγμή να ξαναμπούμε στην Αγιά Σοφιά , όλοι εμείς που νοιώθουμε και είμαστε Ενωσίτες με τη ψυχή, την καρδιά, το συναίσθημα και το ρομαντισμό μας, ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΎΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΝΑ ΣΠΙΛΩΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Δεν τσιμπάμε σε κανένα δόλωμα, δεν μασάμε καμιά έτοιμη τροφή και δεν αναγνωρίζουμε κανέναν όψιμο σωτήρα, αν με τις πράξεις και τις ενέργειές του δεν αποδείξει πως είναι διαθετειμένος να επενδύσει στην ομάδα της καρδιάς μας.

Εννοείτε βέβαια, πως δεν στέκει σε καμιά λογική, ούτε έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα , ο αφορισμός της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ και η ταύτισή της με την καθυστέρηση της έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Ζούμε στην Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια, ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί στο χώρο του Ποδοσφαίρου, ξέρουμε ποιοι είναι οι θύτες και ποια τα θύματα και έχουμε σαφή άποψη και θέση για το ποιος δίνει και για το ποιος παίρνει.
Όπως στις πρόσφατες Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές ο Δημοκρατικός-Αριστερός κόσμος της ΑΕΚ , έδωσε την απάντησή του, έτσι και στις επικείμενες κρίσιμες Βουλευτικές Εκλογές θα το ξανακάνει.
Θα το ξανακάνει γιατί ο ΑΕΚτζης έχει συναίσθημα, έχει ιδεολογία, έχει ρομαντισμό, έχει ιστορικές καταβολές και ξέρει να δίνει μάχες για τη κοινωνία και για το καλύτερο αύριο του τόπου.

Απομονώνουμε αυτούς που χρησιμοποιούν με λάθος τρόπο την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του λαού της ΑΕΚ και παλεύουμε για την δημιουργία του γηπέδου μας στο φυσικό του χώρο, με τον τρόπο και με τις μεθόδους που πρέπει.

Η ΑΕΚ ούτε αιχμαλωτίζεται, ούτε υποκύπτει, αναρχικά και ρομαντικά συνεχίζει να στέλνει κύματα Δημοκρατίας , Ανθρωπιάς και Διαφορετικότητας!

Υ.Γ Επειδή εμείς είμαστε απόλυτα δίκαιοι και αποδίδουμε στον καθένα αυτά ακριβώς που του ανήκουν, θα θέλαμε να καλέσουμε το Δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας και τους Δημοτικούς Συμβούλους του να δουν με μια διαφορετική ματιά, τα ζητήματα του Γηπέδου και να σκύψουν να βρουν μια λύση, όχι για τους 50-60 τραμπούκους, αλλά για τους εκατοντάδες  χιλιάδες φιλάθλους της ΑΕΚ, που μόνο αρνητικά συναισθήματα δεν έχουν γι αυτούς και που το βράδυ της Εκλογής τους σίγουρα συγκινήθηκαν και χάρηκαν.
Σύντροφοι στη τελική μην θυσιάζεται το ΔΑΣΟΣ για το ΔΕΝΤΡΟ (κυριολεκτικά και μεταφορικά!!!!!!)

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Αιώνια ρομαντικός, «αναρχικός»,  ΑΕΚΤΖΗΣ!

πηγή:  enimerosi360.gr

2 σχόλια:

  1. εκτός απο το "ποιός", υπάρχει και το "πόσα" και το "σε ποιά κατεύθυνση". τα γεγονότα άλλα δείχνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προς το παρόν ο χουλιγκανισμός θυμίζει περισσότερο τη χτεσινή επίθεση στο Παρίσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή