.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Αγιασμός στα σχολεία του δήμου παρουσία δημάρχου, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων





 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Με παιδικές φωνές, χαμόγελα και προσδοκίες για τη νέα σχολική χρονιά γέμισαν οι προαύλιοι χώροι των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

Ο Δήμαρχος της πόλης Άρης Βασιλόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι δημοτικοί σύμβουλοι βρέθηκαν στα σχολεία, παρακολούθησαν την τελετή του Αγιασμού και ευχήθηκαν στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς καλή σχολική χρονιά.

Οραματιζόμαστε ένα σχολείο που να καλλιεργεί τον αλληλοσεβασμό, την αλληλεγγύη, την ασφάλεια και την αποδοχή ώστε το κάθε παιδί να γεύεται την επιτυχία και τη χαρά της μάθησης. Η δημόσια εκπαίδευση έχει πληγεί τα τελευταία χρόνια με τα μνημόνια και την λιτότητα. Τα χρήματα που δίνονται προς τους δήμους είναι όλο και λιγότερα και οι ευθύνες όλο και περισσότερες. Παρά ταύτα φροντίζουμε να μην στερούνται οι μαθητές της πόλης μας, έχοντας ήδη προβεί σε έκτακτες επιχορηγήσεις προς τα σχολεία και σκύβοντας καθημερινά με αγωνία πάνω από τα προβλήματα για να επιλύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Δήμος και τη νέα σχολική χρονιά θα βρίσκεται διαρκώς κοντά στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς με ειλικρινές ενδιαφέρον, καθώς τα παιδιά είναι για την Δημοτική Αρχή η απόλυτη  προτεραιότητα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου