.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ: Ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. (ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ)


Όπως σημειώναμε και στο κείμενο μας της 1ης Σεπτέμβρη ο μήνας που διανύουμε θα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμος σ’ ότι αφορά το ζήτημα του γηπέδου. Όπως σημειώναμε και στο κείμενο της προηγούμενης εβδομάδας ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας που ανοίγουν τα δικαστήρια, οπότε και θα διαπιστώσουμε αν οι πληροφορίες της «επίσημης Α.Ε.Κ.» σχετικά με προσφυγές στο ΣτΕ κατά της Οικοδομικής Άδειας επιβεβαιωθούν. Δεν πάει καιρός που οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ της Α.Ε.Κ. είχαν πληροφορίες για προσφυγή στο ΣτΕ του Άρη Βασιλόπουλου κατά της Άδειας πριν ακόμη αυτή εκδοθεί. Μένει να δούμε αν επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, όπως επίσης και αν θα υπάρξουν προσφυγές και από άλλους εκτός του βασικου και συνήθους ύποπτου.

Μετά και την όπως-όπως έκδοση της Οικοδομικής Άδειας αναμένουμε μ’ ενδιαφέρον την επόμενη κίνηση των «εξεγερμένων» οι οποίοι παρακολουθούν την υπόθεση από πολύ κοντά. Μην ξεχνάμε πως σύμφωνα με την «επίσημη Α.Ε.Κ.» οι συγκεκριμένοι «απειλούσαν» τους υπαλλήλους των υπηρεσιών που εμπλέκονταν στην έκδοση της Άδειας. Οπότε μένει να δούμε αν θα καταθέσουν μηνύσεις σε βάρος όσων έλεγξαν, ενέκριναν και τελικά την υπέγραψαν.

Μέχρι τότε και επειδή λόγω του ενδιαφέροντος τους έχουν ξεψαχνίσει αρκετές από τις πλευρές της Άδειας αναδημοσιεύουμε τα κείμενα τους μετά την έκδοση της. Στο σημείο αυτό και καθώς θα τα διαβάζετε καλό θα είναι να θυμάστε ότι τα «όπλα» στους «εξεγερμένους» τα έχει δώσει η ίδια η πλευρά της «επίσημης Α.Ε.Κ.» με την προχειρότητα που έχει χειριστεί (και συνεχίζει να χειρίζεται) την υπόθεση του γηπέδου.
  • Το πρώτο κείμενο είναι της 31ης Ιούλη (βλέπε εδώ) και αφορά το συμβόλαιο μεταξύ της Ερασιτεχνικής και της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» με την οποία η πρώτη παραχωρεί (άνευ ανταλλάγματος) στην δεύτερη. Με τον τρόπο αυτό προσπάθησαν να ξεπεράσουν το αδιέξοδο στο οποίο είχε οδηγηθεί η διαδικασία εξαιτίας του παραχωρητηρίου που «ενέκρινε» η Γ.Σ. της 3ης Φλεβάρη 2015, το οποίο δεν έπεισε -όπως φαίνεται- την Δ.Α.Ο.Κ.Α.
  • Το δεύτερο (βλέπε εδώ) είναι της 1ης Αυγούστου έχει την υπογραφή του Γεράσιμου Λιόντου και αφορά σχόλιο της εφημερίδας ΚΟΝΤΡΑ με το οποίο η εφημερίδα σχολιάζει την τηλεφωνική συνομιλία του Λιόντου με τον project manager Ανδριόπουλο.
  • Το τρίτο κείμενο (βλέπε εδώ) είναι της 2ας Αυγούστου και αφορά την αναφορά προς το Κτηματολόγιο στην οποία γίνεται λόγος για λάθος Κτηματολογικές εγγραφές.
  • Το τέταρτο (βλέπε εδώ) έχει ημερομηνία 3 Αυγούστου και αφορά αντίστοιχη αναφορά στο Υποθηκοφυλακείο Ν. Φιλαδέλφειας.
  • Το πέμπτο (βλέπε εδώ) έχει ημερομηνία 4 Αυγούστου και σχολιάζει δηλώσεις του project manager Ανδριόπουλου, ο οποίος προσπάθησε να δώσει την εκδοχή της «επίσημης Α.Ε.Κ.» για την σύνταξη του συμβολαίου.
  • Το έκτο και προτελευταίο κείμενο (βλέπε εδώ) χρονολογείται σχεδόν ένα μήνα μετά (2 Σεπτέμβρη) και μας ενημερώνει για την εξέλιξη της μήνυσης που έχουν υποβάλλει σε βάρος όσων υπέγραψαν την έγκριση των υψομετρικών. Για την μήνυση παραγγέλθηκε «επείγουσα προκαταρκτική εξέταση».
  • Το έβδομο και τελευταίο κείμενο (βλέπε εδώ) είναι προχθεσινό (6 Σεπτέμβρη) και αφορά την απάντηση της Προϊσταμένης της Δ.Α.Ο.Κ.Α. σε αίτημα τους.
Δεδομένου ότι η Οικοδομική Άδεια έχει αρκετά προβληματικά σημεία (και όπως φαίνεται πρόκειται να μπούμε σε μακρές δικαστικές περιπέτειες σχετικά με αυτή) αναλόγως και της εκάστοτε επικαιρότητας θα επανερχόμαστε με αντίστοιχα κείμενα για την πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση σας.

(Σημείωση: Η φωτογραφία του κειμένου προέρχεται από το έγκυρο ΑΕΚ365)

08 Σεπτέμβρη 2017
παρατηρητήριο.
πηγή: aek-watch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου