.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΙΣ ΚΤΥΠ ΑΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας στις  ΚΤΥΠ Α.Ε.

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου με την πρόεδρο των ΚΤΥΠ Α.Ε. Ιωάννα Κοντούλη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Βασίλειο Καραγιάννη και υπηρεσιακούς παράγοντες. Εκ μέρους του Δήμου παρέστησαν ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, ο Τεχνικός Σύμβουλος του Δημάρχου Κώστας Μπαρούτας,ο Γιώργος Οικονόμου από την  Β΄ Σχολική Επιτροπή, οι Διευθυντές του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας, καθώς και οι Πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων αντίστοιχα. 
Στη συνάντηση, συζητήθηκαν ο προγραμματισμός και η εξέλιξη έργων σχολικής στέγης εγκαταστάσεων του Δήμου  και συγκεκριμένα:

1. Για το έργο ανέγερσης του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου μας ενημέρωσαν ότι τις επόμενες ημέρες υπογράφεται η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου και αμέσως θα ακολουθήσει η εγκατάσταση του στο χώρο.  
2. Ο Δήμος σε συνεργασία με τις ΚΤΥΠ Α.Ε θα προχωρήσει στην σύνταξη όλων των απαραίτητων μελετών και αδειοδοτήσεων  που αφορούν την προσθήκη αιθουσών στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας ώστε να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες του σχολικού συγκροτήματος και να απομακρυνθούν οι δυο λυόμενες αίθουσες διδασκαλίας που προσωρινά τοποθετήθηκαν μετά τον σεισμό του 1999.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου