.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

2017: το έτος που 30 φορές η ελπίδα νίκησε το φόβο



ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Διεθνής Αμνηστία - Ελληνικό τμήμα

2017: ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ 30 ΦΟΡΕΣ Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΦΟΒΟ

Καθώς το 2017 οδεύει προς το τέλος, είναι καιρός να μετρήσουμε τις μάχες που δώσαμε φέτος ως Διεθνής Αμνηστία και να αναλογιστούμε τον αντίκτυπο των δράσεών μας.
Αυτή η χρονιά μάς απέδειξε για άλλη μία φορά ότι η συλλογική δράση είναι το καλύτερο αντίδοτο στην αδράνεια, την απάθεια και την αδιαφορία.
Ως Διεθνής Αμνηστία μέσω της δικιάς σας συμμετοχής κατάφεραμε να φέρουμε την ελπίδα στους ανθρώπους που την είχαν χάσει. Σταθήκαμε δίπλα σε αυτούς που δεν είχαν στήριγμα και δώσαμε φωνή σε αυτούς που είχαν φιμωθεί.

Δεν διστάσαμε να αντιπαρατεθούμε με κυβερνήσεις και μεγάλες επιχειρήσεις για να υπερασπιστούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα σε συνθήκες αντίξοες. Αναλάβαμε δράση για να αλλάξουμε νόμους, να απαιτήσουμε δικαιοσύνη και να προασπιστούμε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Διαβάστε εδώ τις 30 φορές που η ελπίδα νίκησε το φόβο για το 2017.
Και όλα τα παραπάνω τα καταφέραμε μαζί. Η Διεθνής Αμνηστία είναι οι άνθρωποι που τη στηρίζουν. Τα μέλη της, οι υποστηρικτές της, οι ακτιβιστές της.
Μην ξεχνάτε ότι οι μόνοι οικονομικοί πόροι της Διεθνούς Αμνηστίας είναι η δική σας συνεισφορά. Ούτε οι κυβερνήσεις, ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση μάς χρηματοδοτούν για να διατηρούμε την αμεροληψία και την αξιοπιστία μας. Κάθε συνεισφορά σας μας δυναμώνει και μαζί δυναμώνει ο αντίκτυπος της δράσης μας.
Το 2018, το έτος που συμπληρώνονται 70 χρόνια από την υπογραφή της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, θα είναι μία χρονιά που οι ευχές για να γίνουν πράξη «θέλει δουλειά πολλή».
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Υγεία και Ευτυχία. Και Δύναμη για να φτάξουμε έναν κόσμο καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου