.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Ευχαριστήρια Επιστολή στους Δημότες-Συνδημότησες για τους πλημμυροπαθείς του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας



Ανακοίνωση

Ευχαριστούμε τους δημότες μας για την συγκλονιστική ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στην δυτική Αττική. Ενημερώνουμε όλους όσους προσέφεραν τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη ότι κάποια από αυτά βρίσκονται αποθηκευμένα σε χώρους του Δήμου μας, κατόπιν συνεννόησης με την Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας, στα πλαίσια της καλύτερης οργάνωσης της διανομής από τον εκεί Δήμο. Όπως έχει γίνει γνωστό, παρατηρήθηκαν περιστατικά κλοπών και δυσκολίες λόγω του μεγάλου όγκου των προσφορών από όλους τους Δήμους της χώρας και της έλλειψης ασφαλών αποθηκευτικών χώρων στην πληγείσα περιοχή. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον πληγέντα Δήμο και αναμένουμε από αυτούς τον ορισμό της ημερομηνίας που θα αποστείλουμε τα πράγματα.

Παραθέτουμε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας:



"Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας σέβεται τους δωρητές και διαθέτει με πρόγραμμα και σχεδιασμό κάθε προσφορά και δωρεά.

05/12/2017 

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας ενημερώνει όλους τους δωρητές, ιδιώτες και φορείς, οι οποίοι έχουν παραχωρήσει ρούχα για τους πλημμυροπαθείς πως ο Δήμος μας με τους υπαλλήλους και σε συνεργασία με εθελοντές προχωρούν στην αποθήκευση, διαλογή και μοίρασμα των ρούχων αυτών ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε νοικοκυριού. 

Παρά τους περιορισμένους χώρους αποθήκευσης καταφέραμε να οργανώσουμε ένα δίκτυο διαλογής και διανομής ρούχων το οποίο πλέον απευθύνεται και εξυπηρετεί όλη την έκταση της πόλης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου