.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Bomb!!! «Παράνομο» το βίντεο χρηματισμού του Τομπούλογλου

Παράνομο το βίντεο, όπου καταγράφεται ο χρηματισμός του πρώην προέδρου του Αγλαΐα Κυριακού Χ.Τομπούλογλου από τον πρόεδρο των εργαζομένων της Alpha Bank Τάσου Γκιάτη, έκρινε εισαγγελικό βούλευμα, το οποίο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες εκδόθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Αυτό προκαλεί ανατροπή στην υπόθεση καθώς το επίμαχο βίντεο δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στη δικογραφία αφού, όπως έκρινε το εισαγγελικό βούλευμα, είναι παράνομο επειδή δεν είχαν παρθεί νωρίτερα οι απαραίτητες εισαγγελικές άδειες!


Παρ' όλα αυτά στην δικογραφία παραμένουν οι μαρτυρικές καταθέσεις, αλλά και οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του Χ. Τομπούλογλου στις οποίες ο ίδιος ακούγεται να ζητά τα χρήματα από τη διαφημιστική εταιρεία ώστε να μην την κηρύξει έκπτωτη από τον διαγωνισμό που είχε κερδίσει διαφημιστική εταιρεία για έργο του Νοσοκομείου Παίδων.

Ο κλοιός γύρω από τον Χ. Τομπούλογλου στενεύει όσο προχωρά την έρευνα η ανακρίτρια διαφθοράς Ρέα Κατσιβέλη.

Ο ίδιος επιμένει να κρατά το στόμα του κλειστό, αλλά για πόσο άραγε; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομά του δεν υπάρχει μόνον στον χειρισμό εταιρειών που είχαν αναλάβει τη διαφημιστική προβολή του προγράμματος μαμούθ (3 εκατομμύρια η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση) για την παιδική παχυσαρκία του Αγλαΐα Κυριακού, αλλά και σε άλλες συμβάσεις.
Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα από τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ.Ρακιτζή. Στα γραφεία των επιθεωρητών έχουν φτάσει καταγγελίες οι οποίες ήδη ερευνώνται και μιλούν για «σημεία και τέρατα» στα οποία φέρονται εμπλεκόμενα και σημαντικά πρόσωπα από τον χώρο της ιατρικής και της πολιτικής, πλην του Χ.Τομπούλογλου.
Στο νοσοκομείο επικρατεί αναβρασμός και σίγουρα η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου