.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Τα νέα του Ιωνικού



ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ –ΓΥΝΑΙΚΩΝ.              

ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ .ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ!

ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ,ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 3-2 σετ .

Ο αγώνας διεξήχθη στον Ιωνικό Ζαχαρίας Αλεξάνδρου (μετά από την πολύμηνη απουσία για τους γνωστούς λόγους της αδειοδότησης)  Ο Ιωνικός ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-0 σετ στην συνέχεια είχε μεταπτώσεις στην απόδοση του με αποτέλεσμα να  ισοφαριστεί  2-2 στα σετ .     Στο ται μπρέικ έδειξε ψυχραιμία και υπεροχή στα μπλοκ επικρατώντας εύκολα  15-10 .

ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2  ΕΘΝΙΚΗ ,ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 0-3 σετ. Εντυπωσιακές οι Γυναίκες μας σε άμυνα και επίθεση πέτυχαν πολύ μεγάλη νίκη στον Πειραιά επί της δυνατής ομάδας του Πορφύρα με 0-3 σετ ( 13-25,23-25,24-26 ) Ήταν μία νίκη που χαρακτηρίστηκε από το πάθος των Γυναικών και την πολύ καλή άμυνα που έπαιξαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα .

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ,Α.Ο ΑΜΥΝΤΑΣ  -ΙΩΝΙΚΟΣ  ΑΣ 91-61.

ΜΠΑΣΚΕΤ ΥΠΟΔΟΜΕΣ -ΕΦΗΒΟΙ ,ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΑΕ ΙΛΙΟΥ 49-40

ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ Α2–Για 2η συνεχή εβδομάδα συνέχισαν την απεργία οι Διαιτητές Χάντ Μπολ με αποτέλεσμα η προγραμματισθείσα αγωνιστική  να οδηγηθεί σε αναβολή .

ΝΕΑ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ .ΟΡΙΣΤΙΚΑ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 11.15 πμ                      Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.                ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου