.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Δυο σημαντικά θέματα στο σημερινό ΔΣ



Το σημερινό ΔΣ θα έχει ενδιαφέρον για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι η πρωτοβουλία της ανεξάρτητης Δημοτικής Συμβούλου Ευτυχίας Παπαλουκά. Για μια ακόμη φορά φέρνει θέμα και δύσκολο… Αφορά μεγάλο αριθμό πολιτών, το οποίο δε φέρνει η διοίκηση ή άλλος συνδυασμός ή Σύμβουλος. Είναι κάτι που την τιμά ιδιαίτερα και την τοποθετεί στους λίγους εκπροσώπους μας, που τολμούν και διαμορφώνουν την ατζέντα θεμάτων!

Πρόκειται για το θέμα με το γήπεδο του ΑΟΝΦ και τη σε βάρος του χρήση από τμήματα της ΑΕΚ. Με παρεμβάσεις της Δημάρχου και άλλων στελεχών του Δήμου, όπως μου είχαν καταγγείλει αρκετοί, χωρίς κανείς να θέλει να μιλήσει δημόσια! Πολύ θετικό θα θεωρήσω το γεγονός, αν δω ότι πράγματι θα έρθουν και θα μιλήσουν οι… εξεγερμένοι.


Το δεύτερο θέμα που έχει ενδιαφέρον, είναι η ενημέρωση που αναφέρεται στην ημερήσια διάταξη για τη ΜΑΒΑ. Όπως πληροφορούμαι υπογράφτηκε Προεδρικό Διάταγμα που… λύνει το θέμα όπως επιθυμούσε ο φερόμενος ιδιοκτήτης του. Με τον τρόπο δηλαδή που το είχε φέρει και ο κ. Σ. Κόντος στο ΔΣ για λήψη απόφασης όταν ήταν Δήμαρχος. Το κτίριο μένει στον ιδιώτη, ανοίγει δρόμος, και το υπόλοιπο κομμάτι περνάει στο Δήμο για να γίνει πάρκο. Με ακρίβεια ή για όσες εκκρεμότητες υπάρχουν σχετικά με την έκταση, ευελπιστούμε πως θα μάθουμε στη σημερινή ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου