.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλη νίκη του Κινήματος Δεν Πληρώνω. Επανασύνδεση νερού σε διαβητικό συνάνθρωπό μας ο οποίος το στερείτο για μήνες με κίνδυνο της ζωής του.

Ο κ. Δημήτρης είναι ο συνάνθρωπός μας (πλέον και συναγωνιστής μας), ο οποίος πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη που χρήζει θεραπείας με ινσουλίνες καθώς και από παθήσεις των αγγείων. Πριν από αρκετούς μήνες η ΕΥΔΑΠ του έκοψε το νερό λόγω ανεξόφλητων οφειλών, χωρίς να αναλογιστεί ότι θέτει την ζωή του σε κίνδυνο με αυτήν της τη συμπεριφορά. Πριν από λίγο καιρό, ο κ. Δημήτρης ήρθε σε επαφή και ζήτησε την αλληλεγγύη του Κινήματος Δεν Πληρώνω. Φυσικά και του την δώσαμε απλόχερα. Δημοσιοποιήσαμε το πρόβλημά του και ενημερώσαμε την ΕΥΔΑΠ ότι θα προβούμε στην επανασύνδεση με κάθε μέσο καθώς στην περίπτωση αυτή κρίνεται η ζωή του συνανθρώπου μας. Τελικά σήμερα η νίκη επιτεύχθηκε, καθώς η ΕΥΔΑΠ αναγκάστηκε να υποχωρήσει μπροστά στη δυναμική του Κινήματός Δεν Πληρώνω και να επανασυνδέσει το νερό στο σπίτι του κ. Δημήτρη. Ο κ Δημήτρης είναι πλέον συναγωνιστής μας και αγωνίζεται και αυτός με την σειρά του για να διασφαλίσει μαζί με όλους μας ότι κανένας συνάνθρωπός του δεν θα ζήσει αυτά που ο ίδιος ζούσε επί μήνες.
Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας για να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς νερό. 
 
 Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο κ. Δημήτρης που το Κίνημα Δεν Πληρώνω του επανασύνδεσε το νερό μετά από μήνες, ο Βασίλης Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Κινήματος Δεν Πληρώνω και ο κ. Σπύρος ο συνάνθρωπός μας που το Κίνημα Δεν Πληρώνω του επανασύνδεσε το ρεύμα μετά από τρία χρόνια. 

Για να μεταβείτε στη σελίδα του "Κινήματος Δεν Πληρώνω" και να δείτε το σχετικό βίντεο πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου