.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Η Λαϊκή Συνέλευση Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας για το κλείσιμο του ΙΚΑ της πόλης μας

Ευτυχώς που υπάρχει η Λαϊκή Συνέλευση και μάθαμε για το σχέδιο κλεισίματος του ΙΚΑ της περιοχής μας! Γιατί αν περιμέναμε από αυτούς που ψηφίσαμε να μας εκπροσωπούν, ή φοβάμαι και εκείνους που επιθυμούν να μας εκπροσωπήσουν στη συνέχεια, αλίμονο μας... 

Μετά το κλείσιμο του Νοσοκομείου των "Παπάδων" στα Πατήσια, η διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας που έχει αναλάβει εργολαβικά η κυβέρνηση, φτάνει και στο ΙΚΑ της πόλης μας.


Η φωτογραφία είναι από τα εγκαίνια του ΙΚΑ Νέας Φιλαδέλφειας στις 13-6-2002 και ήταν ανάμεσα στις εκατό πλήρως ανακαινισμένες μονάδες του οργανισμού, που παραδόθηκαν εκείνο το χρονικό διάστημα προς χρήση στους ασφαλισμένους.

 Η νέα αυτή μονάδα επί της οδού Μηδείας 10, μετά 11,5 χρόνια εγκαταλείπεται! Η δαπάνη για την κατασκευή και τον αρχικό εξοπλισμό της ήταν περί τα 3.000.000 ευρώ. Φυσικά τότε διαφημίστηκε με τυμπανοκρουσίες από την  κυβέρνηση και τον τότε Δήμαρχο κ. Π. Γρετζελιά.

Το ΙΚΑ Φιλαδέλφειας εξυπηρετούσε χιλιάδες ασφαλισμένους και από τις γύρω περιοχές. Τώρα οι Φιλαδελφειώτες και Χαλκιδονιώτες, θα υποχρεώνονται να τρέχουν εκείνοι αλλού για να εξυπηρετηθούν με επιπλέον κόστος και σπατάλη χρόνου. Οι οπαδοί του ιδιωτικού γηπέδου της ΑΕΚ επικαλούνται ως επιχείρημα ότι θα φέρει κόσμο, χρήματα και δουλειές στην πόλη η κατασκευή του! Που είναι τώρα να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους για τον κόσμο που δε θα έρχεται πλέον στην πόλη μας; Που είναι να διαμαρτυρηθούν γιατί οι δημότες θα τρέχουν στη Ν. Ιωνία, τη Μεταμόρφωση και τους Αγίους Αναργύρους και θα αφήνουν τα λεφτά τους σε εκείνες τις γειτονιές περιμένοντας σε ατέλειωτες ουρές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου