.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Συνάντηση με δημοτικούς συμβούλους θα έχει ο Νίκος Στράτος, γενικός διευθυντής της επιχείρησης που θα εκμεταλλεύεται το γήπεδο

Ο Ν. Στράτος στην προεκλογική συγκέντρωση της β΄ Κυριακής στο πλευρό του Λύσσανδρου Γεωργαμλή

Επικοινωνιακού χαρακτήρα συνάντηση με πρόθυμους δημοτικούς συμβούλους για δημιουργία εντυπώσεων στους οπαδούς, τόνωση του πεσμένου ηθικού τους και κέρδισμα χρόνου αφού δεν υπάρχει κανείς να επενδύσει στο σχέδιο της "Αγιά Σοφιάς". 


Η επιχείρηση "Αγιά Σοφιά" συνεχίζει να ψάχνει αφορμές για να εμφανίζει ως υπαίτιους για την καθυστέρηση υλοποίησης των υπεσχημένων της, οποιονδήποτε άλλο, πλην του εαυτού της. Τώρα ξεκινά καμπάνια ενημέρωσης στην πόλη, για να κερδίσει κι άλλο χρόνο, καθώς οι οπαδοί χάνουν την υπομονή τους με το παρατεταμένο δούλεμα. Αφού δεν έπιασε στιγμή τόπο το περσινό ξύλο σε βάρος κατοίκων, και οι προπηλακισμοί σε βάρος δημοτικών συμβούλων που είχαν διαφορετική άποψη, και για το οποίο δεν έβγαλαν τσιμουδιά, τώρα θυμήθηκαν την επικοινωνία...

 

Πρόκειται για επανάληψη της ιστορίας Γρανίτσα και του δικού του σχέδιου, που επαναλαμβάνεται ως αυτή τη στιγμή σαν φάρσα. Τα ίδια ακριβώς γίνονταν και τότε, με μόνη διαφορά πως επειδή εκείνος είχε δυο νόμους - οικοδομική άδεια, δε μπορούσε να τους κοροϊδεύει τόσο μακροχρόνια. Οπότε κάποια στιγμή τον πήραν χαμπάρι κι άφησαν ήσυχους τους κατοίκους. 

 

Νόμος υπάρχει εδώ και 14 μήνες. Κανείς, ούτε η απόφαση του ΣτΕ μέχρι να εκδοθεί, τους εμπόδιζε να προχωρήσουν στην έκδοση οικοδομικής άδειας και να ξεκινήσουν τα έργα. Ούτε η έγκριση ή μη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων τους εμποδίζει αν θέλουν, να προχωρήσουν. Οι ίδιοι ισχυρίζονται πως η απόφαση του ΣτΕ τους δικαίωσε και τους έλυσε τα χέρια. Γιατί δεν προχωρούν στην έκδοση της οικοδομικής άδειας αφού έχουν το νόμο και το ΣτΕ με το μέρος τους; 

 

Απλά παίζουν ένα κακόγουστο, ίσως κι επικίνδυνο θέατρο, που σιγοντάρουν τα οπαδικά μέσα αλλά και ο διαπλεκόμενος πάσης φύσης τύπος. Γι΄ αυτό και υπάρχουν ακόμη οπαδοί που πιστεύουν την προπαγάνδα τους, πως τάχα μου τους εμποδίζουν πότε ο Δήμαρχος, πότε ο τάδε υπουργός, πότε η Περιφέρεια, πότε ο τάδε υπάλληλος κλπ. 

 

Το συμπέρασμα από τη μέχρι τώρα πορεία ενός μάταιου επιχειρηματικού σχεδίου που θα ολοκληρωνόταν φέτος, είναι πως δυόμιση χρόνια μετά, το μόνο που έκαναν ήταν ένα πρόχειρο ξεχορτάριασμα. Για να... μην εμποδίζουν τα βαριά μηχανήματα που θα έπιαναν δουλειά καθώς για πολλοστή φορά, τα έργα θα ξεκινούσαν αμέσως... 

 


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το in.gr:

 

 

Μετά το νέο «φρένο» του Δήμου

Εκστρατεία ενημέρωσης της ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά»

 
Μετά το νέο εμπόδιο του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, από την Ένωση αποφάσισαν να λάβουν άμεσα δράση για να αποφύγουν νέες καθυστερήσεις στην ανέγερση της «Αγιάς Σοφιάς».

Έτσι λοιπόν στην ΑΕΚ ξεκινούν εκστρατεία ενημέρωσης για τον κόσμο και του φορείς της περιοχής, όσον αφορά στα κέρδη που θα επιφέρει το γήπεδο, καθώς και τις ζημιές από τις συνεχόμενες καθυστερήσεις.

Μάλιστα ο γενικός διευθυντής της «Δικέφαλος 1925», Νίκος Στράτος, θα έχει συνάντηση το μεσημέρι του Σαββάτου με μέλη από το Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής, με σκοπό να γίνει μια πρώτη ενημέρωση για την απόφαση του συμβουλίου της Επικρατείας.

Με σύνθημα «η νομιμότητα είναι με την πλευρά της ΑΕΚ», η Ένωση θέλει να αποδείξει πως ακολουθεί κατά γράμμα το νόμο και έτσι τα επιχειρήματα του Δήμου είναι αβάσιμα.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου