.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Συνέδριο Νέας Δημοκρατίας: Το παζάρι των... κουπονιών και τα συστήματα που παίζουν...


Σε κάθε συνέδριο το παζάρι με τα κουπόνια δίνει και παίρνει.

Για να εξηγήσουμε τι είναι τα κουπόνια, πρέπει να πούμε ότι είναι τα περίφημα αυτοκόλλητα χαρτάκια που πρέπει να συγκεντρώσει κάθε σύνεδρος που θέλει να είναι υποψήφιος για την Πολιτική Επιτροπή.

Ο κάθε υποψήφιος πρέπει να συγκεντρώσει 15 κουπόνια και ο κάθε σύνεδρος παίρνει ένα κουπόνι.
Με δεδομένο ότι οι διάφορες ομάδες και ομαδούλες πρέπει να προωθήσουν τα δικά τους πρόσωπα, από πριν ξεκινήσει το συνέδριο βγαίνουν προς άγραν... κουπονιών ώστε να κατατεθούν οι υποψηφιότητες που τους ενδιαφέρουν.

Μάλιστα παρατηρήθηκε το φαινόμενο την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου δίπλα από τη γραμματεία να την έχουν στήσει οι διάφοροι κολαούζοι πρώην υπουργών  κλπ και να αρπάζουν, στην κυριολεξία, τα κουπόνια από συνέδρους πριν ακόμα οι ίδιοι δουν τι χρώμα έχουν.


Βέβαια οι περισσότεροι σύνεδροι τα... προσφέρουν χωρίς διαμαρτυρία αναμένοντας πως το  συγκεκριμένο πολτικό γραφείο που... εξυπηρέτησαν, κάποια στιγμή θα τους εξυπηρετήσει κι αυτό.

Σκεφθείτε λοιπόν ότο το σύστημα Κυριάκου, θέλει να εκλέξει τους δικούς του, του Καραμανλή το ίδιο, του Σαμαρά επίσης, της Ντόρας εννοείται επίσης και μάλιστα ξέρει το παιχνίδι καλά,  Και το ίδιο ισχύει για τα συστήματα του Άδωνη, του Τζιτζικώστα, του Μεϊμαράκη, μέχρι και ο Γιακουμάτος θέλει να εκλέξει τους δικούς του...

Οπότε καταλαβαίνετε τι τράβηξαν οι σύνεδροι..

πηγή: rigillis18.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου