.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Μελισσανίδης: «Μιλάμε πλέον με έργα και όχι με λόγια»


Η αλήθεια είναι πως 3 χρόνια τώρα, από τις 21-6-13 που είναι το πρωτοσέλιδο, λόγια έλεγαν που δε συνοδεύονταν από έργα, με αποτέλεσμα όλη η ΑΕΚ να ζει ένα όνειρο, που για την ακρίβεια, είναι εφιάλτης...

Μαύρα μαντάτα στις δηλώσεις Μελισσανίδη κατά τη διάρκεια των εγκαινίων στο Μαρούσι...

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πριν δυο μέρες εγκαινίασε τα νέα γραφεία της. Εκτός Νέας Φιλαδέλφειας φυσικά, στο Μαρούσι. Η προοπτική μη υλοποίησης, τουλάχιστον σύντομα, του ιδιωτικού γηπέδου Μελισσανίδη, οδήγησε όπως πληροφορούμαστε, σε ενοικίαση των γραφείων με συμβόλαιο 5 ετών.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων το αφεντικό της ΑΕΚ, μίλησε στους δημοσιογράφους. Ανάμεσα σε άλλα τους είπε:

«Μιλάμε για μια ΑΕΚ πλέον με έργα και όχι με λόγια, που υλοποιεί το σχέδιο το οποίο έχουμε καταρτίσει από το ξεκίνημα για να γίνει ο σύλλογος όπως τον θέλουμε όλοι».
«Όποιος βάζει πάνω από το κλαμπ τον εαυτό του δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα».

Αναφερόμενος στο ιδιωτικό του γήπεδο είπε:
«Ας μην το ακουμπάμε αυτό το θέμα. Γίνεται αυτό που πρέπει να γίνει. Είναι μια δύσκολη περίπτωση είμαστε όμως σε καλό δρόμο, είμαστε προς το τέλος. Αισιοδοξώ πως όλα θα πάνε καλά».

Αυτό που μπορεί να παρατηρήσει κανείς στα λόγια του, είναι μια περιποιημένη ευπαρουσίαστη ειλικρίνεια.

Για να μη πει τόσο καιρό σας παραμυθιάζαμε, λέει «Μιλάμε… πλέον με έργα και όχι με λόγια».

Παραδέχεται πως όλα όσα έχουν συμβεί, τέλμα στο γήπεδο – μίζερες επιλογές στην ομάδα, οφείλονται σε δικό του σχέδιο. 
Η ακριβής διατύπωση είναι, «…υλοποιεί το σχέδιο το οποίο έχουμε καταρτίσει από το ξεκίνημα…».

Με αφορμή το Πογέτ, δηλώνει πως η ΑΕΚ είμαι εγώ, αφού ως γνωστόν αυτός αποφασίζει και για το χαρτί της τουαλέτας στα Σπάτα, που λέει ο λόγος. 
Η ακριβής διατύπωση είναι, «Όποιος βάζει πάνω από το κλαμπ τον εαυτό του δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα».

Και τέλος όταν ρωτιέται για την «Αγιά Σοφιά», για την οποία κατά καιρούς έχει κάνει πλήθος δηλώσεων, κι έχει δώσει συνεντεύξεις απόλυτης βεβαιότητας και αισιοδοξίας, ζητά σιωπή… και προετοιμάζει τους οπαδούς για νέες καθυστερήσεις. Το πιο σημαντικό είναι πως για πρώτη φορά, απουσιάζει οποιαδήποτε βεβαιότητα για υλοποίηση της "Αγιά Σοφιάς". 
 Η ακριβής διατύπωση είναι, «Ας μην το ακουμπάμε αυτό το θέμα. Γίνεται αυτό που πρέπει να γίνει. Είναι μια δύσκολη περίπτωση είμαστε όμως σε καλό δρόμο, είμαστε προς το τέλος. Αισιοδοξώ πως όλα θα πάνε καλά».

1 σχόλιο:

  1. Σαν πολύ δεν ασχολείσαι με την Α.Ε.Κ; Τι σε νοιάζει τι είπε ο Μελισσανίδης και τι δεν είπε; Σε λίγο θα μας πεις πως είσαι αεκτζης από τα γεννοφάσκια σου και σκαρφάλωνες τα κάγκελα της Σκεπαστής.

    Και κάτι άλλο....έρχονται μπουλντόζες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή